Michala Petri & Lars Hannibal

Michala Petri & Lars Hannibal
Foredrag af Michala Petri og Lars Hannibal:

Petri/Hannibal Duo har samlet deres erfaringer fra mere en 1.500 koncerter gennem de sidste 20 år, i denne nye formidlingsorienterede koncert som de nu tilbyder. Arrangementer former sig som en rejse i den klassiske musiks forunderlige verden, blandet med oplysende informationer om musikken og instrumenterne, krydret med fortællinger fra deres forunderlige karriere og koncertrejserne rundt om i verden. Der vil også være plads til spørgsmål fra salen og deraf medfølgende debat.

Michala Petri’s musikalske løbebane startede som 3 årig, og hun regnes i dag for en af de store instrumentalister på verdensscenen, og den førende eksponent for hendes instrument,- blokfløjten.

Lars Hannibal’s musikalske løbebane startede med rockmusikken da han var 15 år, og han har siden arbejdet med musikformidling både som kammermusiker, underviser og projektmager.

”Det var bare så godt. De udviklede lidt et nyt koncept med fortælling om instrumenter og teknikker. De bjergtog alle 408 tilhørere”.
Hilsen fra Lis Bager Christensen, LOF i Slagelse, Dec. 2011

Foredrag med Michala Petri og Lars Hannibal booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Tilbage til forsiden.

Del denne side på:
Til toppen