Lasse Lunderskov

Lasse Lunderskov
Optræden af Lasse Lunderskov:

Kirkekoncert
Lasse Lunderskov, sangeren og skuespilleren, kan bookes til salme- og sangaften, han synger og fortæller om sine melodier.

Han har opnået den store ære, at blive repræsenteret med 3 salmemelodier i den nye Koralbog, hvoraf de mest kendte nok er melodierne til “Nu fryde sig hver kristen mand” og ”Nu rinder solen op”. Han har også tidligere skrevet musik til salmer af Johs. Møllehave, Esther Bock m.fl. Mange af disse er blevet fremført i andres arrangement og med forskellig musikalsk besætning, Lasse vil gerne give publikum mulighed for at høre hans egen fortolkning af dem.

Lasse er kendt fra mange sammenhænge og ernærer sig bl.a. som både musiker, skuespiller, komponist, tekstforfatter m.m.

Entertainer ved festlige arrangementer
Lasse Lunderskov er en alsidig kunstner, der er aktiv som både musiker og skuespiller. Han er komponist og tekstforfatter til sange og sketches inden for revy, cabaret, teater m.m.

Som entertainer ved festlige arrangementer er han derfor ideel, hvis man ønsker musikalsk og humoristisk underholdning med både lune og vid. Røverhistorier og mere eller mindre vandede vittgheder indgår også i repetoiret, ligesom akkompagnement til eventuelle fællessange nemt kan arrangeres.

Lasse Lunderskov kan også bookes til børneshow sammen med hans nu voksne børn Mathilde og Lukas Lunderskov. Forestillingen har titlen ” LASSE, LULU OG DEN LYSERØDE HEST ”. Læs mere om forestillingen her.

Lasse Lunderskov booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Del denne side på:
Til toppen