Lars Hannibal

Lars Hannibal tilbyder foredraget "I musikkens Tjeneste - en anderledes musiker karrierer. Hør Lars Hannibal i Stines Søndag på…

Læs mere
Book Lars

Lars Hannibal tilbyder foredraget “I musikkens Tjeneste – en anderledes musiker karrierer.

Hør Lars Hannibal i Stines Søndag på P2: Stines søndag | Lars Hannibal, guitarist | DR LYD

I koncert foredraget ”I Musikkens Tjeneste – en anderledes musiker karrierer” taler Lars Hannibal om musikkens betydning for os alle, – hvordan musikken bevæger os, og om hvordan vi alle er forbrugere af musik. Hannibal har gennem sit mangeårige undervisningsarbejde med børn, unge og voksne, koncertvirksomhed, og de sidste 17 år med eget pladeselskab, stort kendskab til hvad musik, som er hjerternes sprog, kan tilbyde. Han vil også komme ind på hvordan vores lyttevaner har ændret sig drastisk med de uendelige valgmuligheder streamings-tjenesterne tilbyder i dag.

Lars Hannibal breder også betydningen af at man i barndommen og ungdommen møder ildsjæle som inspirerer, og som er med til at angive en retning for livet? Hvilken placering har kulturen i dag i samfundet generelt, – specielt i vores skoler og børn og unge institutioner?

Lars Hannibal har i mere end 50 år levet med musikken. Han vil fortælle om sin meget spænde ”rejse# i musikken tjeneste, og også om nogle af de meget forskellige samarbejder han har været, og er en del af helt fra starten i 60érne og 70érnes populærmusik i Århus, hans samarbejde med violinisten Kim Sjøgren i Duo Concertante, om Petri/Hannibal Duo, der i 2022 kunne fejrer 30 års jubilæum, Birth of a Quartet med Palle Mikkelborg, Niels Henning Ørsted Petersen og Kim Sjøgren,- samarbejdet med trioen På en Anden Måde med Birthe Kjær og Kim Sjøgren, sit 25 års lange samarbejde med Ghita Nørby og meget mere.

Lars Hannibal vil også fortælle om sit Dialogue – East meets West projekt med kinesisk musik, musikere, komponister og orkestrer, og hans arbejde som kurator for det Danske kulturbidrag på EXPO i 2010 i Shanghai. En dialog som er mere nødvendig i dag end nogensinde.

Undervejs vil Lars Hannibal spille kendte og elskede klassiske guitar stykker, arrangementer af Danske Sange og egne kompositioner. Der vil også være rig mulighed for dialog med publikum.

 

Foredrag med Lars Hannibal booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Tilbage til forsiden.

Vores nyhedsbrev

1-2 gange om måneden udsender vi et nyhedsbrev der indeholder aktuelle tilbud, nye forfattere, foredragsholdere, musikere, underholdere m.m.

Om Arte Booking

Siden 1946 har ARTE Booking formidlet foredrag, foredragsholdere, underholdning, stand-up komikere og musik.

Ring til os på 3848 1400 eller send en mail til booking@artebooking.dk. Vi tilbyder hurtig og professionel formidling. Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde den rette person til jeres næste arrangement.

Skriv til os via formular