Kurt Nielsen

Kurt Nielsen

Kurt Nielsen er født 1955. Cand. Scient. Pol Aarhus universitet 1983. Arbejdet på alle niveauer i den offentlige sektor, de…

Læs mere
Book Kurt

Kurt Nielsen er født 1955. Cand. Scient. Pol Aarhus universitet 1983. Arbejdet på alle niveauer i den offentlige sektor, de fleste som sygehusdirektør, formand for Europabevægelsen i Østjylland, Formand for FN forbundet i Aarhus. Koordinator for FN forbundets skoletjeneste i Aarhus. Han spiller guitar og ukulele som han bruger til foredragene. Forfatter til bogen “Den Første Turist i Europa” og arbejder pt. med en bog om Østersøen og landene omkring.

Foredrag af Kurt Nielsen:

Foredrag 1: Den Første Turist i Europa, 100 dage i skyggen af Covid-19.
Kurt Nielsen har udgivet en bog om en rejse i coronasommeren 2020. Turen gik gennem Tyskland, Frankrig, Spanien, Italien, Østrig, Slovakiet, Tjekkiet og Sverige. En rejse på 11000 km primært i tog. Kurt fortæller om turen og viser billeder. Det bliver også tid til et par numre på Kurts Ukulele. Han har fortalt om rejsen i fjernsyn og radio. TV Midt-Vest har lavet en dokumentar på 30 minutter.

Foredrag 2: Østersøen – en rundtur i sommeren 2021.
Kurt Nielsen er ved at skrive en bog om turen. Den fortæller om Østersøen og landene omkring havet før og nu.

Foredrag 3: Verdensnomade – At rejse verden rundt med rygsæk som senior.
Kurt Nielsen bor nu i verden og rejser rundt på alle kontinenter. Lige nu har han besøgt 65 lande og han vil besøge mange flere inden han sætter vandresandalerne. Kurt vil fortælle om sine rejser og hvordan han rejser.

Foredrag 4: Hvordan fungerer EU?
En gennemgang af EU’s institutioner og samspillet mellem dem. En gennemgang af aktuelle problemstillinger i EU samarbejdet. Som formand for Europabevægelsen i Østjylland har han holdt mange oplæg om EU og det europæiske samarbejde.

Foredrag 5: Hvordan fungerer FN?
Som koordinator for FN forbundets skoletjeneste har han holdt mange oplæg om FN. Kurt vil tale om FN s historie og hvordan FN fungerer.

Foredrag 6: Hvordan går det med opfyldelsen af FN s verdensmål?
En gennemgang af verdensmålene og en status på, hvor langt vi er med opfyldelsen i Danmark og i Verden.

Foredrag med Kurt Nielsen booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Tilbage til forsiden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vores nyhedsbrev

1-2 gange om måneden udsender vi et nyhedsbrev der indeholder aktuelle tilbud, nye forfattere, foredragsholdere, musikere, underholdere m.m.

Om Arte Booking

Siden 1946 har ARTE Booking formidlet foredrag, foredragsholdere, underholdning, stand-up komikere og musik.

Ring til os på 3848 1400 eller send en mail til booking@artebooking.dk. Vi tilbyder hurtig og professionel formidling. Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde den rette person til jeres næste arrangement.

Skriv til os via formular