Kim Sjøgren

Kim Sjøgren
Underholdning Kim Sjøgren

Kim Sjøgren er svær at sætte i bås. Han er en af Danmarks bedste violinister, men samtidig en sjov fortolker og komiker.

Kim Sjøgren er musikalsk stand-up på højt niveau.  Det er et medrivende show, som tilpasses den enkelte lejlighed, uanset om det er et stort eller lille arrangement.

INSTRUMENTAL | ENSEMBLER, KIRKEKONCERTER, KOMIKERE/ENTERTAINERE, KUNSTNERE PÅ ENGELSK

Allerede som 3-årig begyndte Kim Sjøgren at spille violin. Da han var 12, blev han optaget på Det Jyske Musikkonservatorium, og debutkoncerten fandt sted da han kun var 17.

Tre år senere blev han medlem af det Kongelige Kapel, hvor han blev koncertmester som 22-årig – den yngste i kapellets historie. Kim Sjøgren har som solist og kammermusiker turneret i det meste af verden. Han har samarbejdet med så mange forskellige kunstnere som NHØP, Anne-Sophie Mutter, James Galway og Palle Mikkelborg – og indspillet en lang række værker, bl.a. Carl Nielsens Violinkoncert og Vivaldis: De fire årstider.

Alsidigheden afspejles også i hans mange andre aktiviteter. f.eks. har han komponeret TV -og filmmusik og optrådt som film -og revyskuespiller.

Kim Sjøgrens soloshow viser hans formidable kunnen, virtuositet og serveres med humor og små anekdoter og en mærkevare er, at publikum altid delagtiggøres. Et unikt show, der passer ind overalt. Kim Sjøgren afholder også foredragsarrangementer.

Kim Sjøgren kan engageres solo, med 3 Mermaid Piger eller med hele Mermaid-ensemblet.

Kim Sjøgren booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Del denne side på:
Til toppen