Kim Bildsøe Lassen

Kim Bildsøe Lassen

Kim Bildsøe Lassen har tidligere været korrespondent i USA og i Mellemøsten, udlandschef på TV-avisen og reporter på TV2 Nyhederne, Ekstra Bladet og Månedsbladet PRESS. Forfatter til bogen Frihed og Retfærdighed for alle, der beskriver de forandringer det amerikanske samfund har oplevet siden den 11. september 2001 og Briterne og Brexit (2020).

Foredrag Kim Bildsøe Lassen:

Foredrag 1: Præsidentvalgt i USA
Den 8. november skal amerikanerne stemme om, hvorvidt den kommende præsident skal hedde Donald Trump eller Hillary Clinton. Et valg, der ikke alene vil betyde noget for amerikanerne, men i høj grad også for resten af verden og os danskere. Men hvorfor stemmer amerikanerne som de gør, hvorfor er næsten halvdelen af befolkningen parate til at stemme på Trump? Få en personlig og underholdende verbal tur gennem USA og de amerikanske vælgere af Kim Bildsøe Lassen

Foredrag 2. Den internationale kamp mod terrorisme
Det startede den 11. september 2001. Hvornår det afsluttes er der ingen der ved, men det er helt sikkert at den internationale kamp mod terrorisme bliver en afgørende del af international politik og handlemåde i mange år fremover. Hvad driver USA og den øvrige vestlige verden – og hvad driver terroristerne. Et detaljeret kig i begge ”lejre” af en konflikt, der kan forandre den måde vi lever på.

Foredrag 3. USA – verdens supermagt
En moderne fortælling om det store fascinerende, mærkelige, fantastiske og ofte uforståelige land, der er så afgørende for verdens udvikling. Religion, frihed, Bush og republikanerne, dødsstraf, arven fra Clinton og meget andet vil være i centrum for denne personlige beretning om verdens mest magtfulde nation. Forholdet mellem USA og resten af verden – ikke mindst Europa.

Foredrag 4. TV, medier og den måde verden præsenteres på i pressen
En diskussion af det herlige, forførende og nogle gange fordummende medie. Hvad stiller vi op med globalisering, EU, mellemøsten og alle de andre afgørende emner for verdens udvikling, når de skal proppes ind i ”kassen”.

Ordstyrer/konferencier
Kim Bildsøe Lassen er en kompetent ordstyrer/konferencier.

Kim Bildsøe Lassen booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Tilbage til forsiden.

Del denne side på:
Til toppen