Kim Bildsøe Lassen

Kim Bildsøe Lassen

Kim Bildsøe Lassen har tidligere været korrespondent i USA og i Mellemøsten, udlandschef på TV-avisen og reporter på TV2…

Læs mere
Book Kim

Kim Bildsøe Lassen har tidligere været korrespondent i USA og i Mellemøsten, udlandschef på TV-avisen og reporter på TV2 Nyhederne, Ekstra Bladet og Månedsbladet PRESS. Forfatter til bogen Frihed og Retfærdighed for alle, der beskriver de forandringer det amerikanske samfund har oplevet siden den 11. september 2001 og Briterne og Brexit (2020).

Foredrag Kim Bildsøe Lassen:

Foredrag 1: Mit liv som tv journalist (m. eller uden fællessang)
I 25 år har Kim Bildsøe Lassen leveret TV-nyheder fra hele verden. Få et indblik i livet som studievært og udenrigskorrespondent, hør om interviews med præsidenter og verdensledere, om dagligdagen i nyhedsdækningen og om de personlige overvejelser undervejs.

Foredrag 2. Den internationale kamp mod terrorisme
Det startede den 11. september 2001. Hvornår det afsluttes er der ingen der ved, men det er helt sikkert at den internationale kamp mod terrorisme bliver en afgørende del af international politik og handlemåde i mange år fremover. Hvad driver USA og den øvrige vestlige verden – og hvad driver terroristerne. Et detaljeret kig i begge ”lejre” af en konflikt, der kan forandre den måde vi lever på.

Foredrag 3. USA – verdens supermagt
En moderne fortælling om det store fascinerende, mærkelige, fantastiske og ofte uforståelige land, der er så afgørende for verdens udvikling. Religion, frihed, Bush og republikanerne, dødsstraf, arven fra Clinton og meget andet vil være i centrum for denne personlige beretning om verdens mest magtfulde nation. Forholdet mellem USA og resten af verden – ikke mindst Europa.

Foredrag 4. TV, medier og den måde verden præsenteres på i pressen
En diskussion af det herlige, forførende og nogle gange fordummende medie. Hvad stiller vi op med globalisering, EU, mellemøsten og alle de andre afgørende emner for verdens udvikling, når de skal proppes ind i ”kassen”.

Ordstyrer/konferencier
Kim Bildsøe Lassen er en kompetent ordstyrer/konferencier.

Kim Bildsøe Lassen booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Tilbage til forsiden.

Vores nyhedsbrev

1-2 gange om måneden udsender vi et nyhedsbrev der indeholder aktuelle tilbud, nye forfattere, foredragsholdere, musikere, underholdere m.m.

Om Arte Booking

Siden 1946 har ARTE Booking formidlet foredrag, foredragsholdere, underholdning, stand-up komikere og musik.

Ring til os på 3848 1400 eller send en mail til booking@artebooking.dk. Vi tilbyder hurtig og professionel formidling. Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde den rette person til jeres næste arrangement.

Skriv til os via formular