Kasper Nielsen

Kasper Nielsen

Fejlbarlig

et interaktivt og komisk foredrag med Kasper Nielsen.

Kasper Nielsen har gennem de sidste to årtier været improvisationsskuespiller, komiker og coach (han er cand.comm. med speciale i improvisation). Han betegnes af mange i comedy-miljøet som en af de allerbedste til improvisation på scenen.

I foredraget, “Fejlbarlig”, har Kasper en mission: At overbevise publikum om, at vi skal blive bedre til at fejle!

På en fantastisk underholdende og ærlig facon laver Kasper standup om det at føle sig som en fejl i sit eget liv: i folkeskolen, i sit ægteskab, arbejdsliv osv. Samt et liv med mere accept af sine fejl og mindre fokus på “det perfekte”.

Som noget helt anderledes på den danske comedy-scene inddrager Kasper Nielsen sit publikum i små vanvittigt sjove improvisationer – altid med respekt og kærlig nutching i sin kontakt med publikum. Med sine mange års erfaring får han sammen med publikum skabt noget sjovt og unikt og man mærker hvordan det føles, når fejl bliver en ressource. Og forhåbentligt er det ikke kun Kasper, der efter showet værdsætter at være “Fejlbarlig”.

Kasper Nielsen er Danmarksmester 2017 i impro comedy. Han var skuespiller i TV2-programmet, Live fra Bremen samt for nylig i tvprogrammet, Go Aften Danmark, hvor han spillede den fiktive chauffør, “Tue”. Han har desuden de seneste par år haft en tilknytning til Radio 24Syv som vært og komiker i samarbejde med komikeren, Brian Lykke. Han var medstifter og i 6 år medlem af improgruppen, Specialklassen.

Pt (2018) er han hver uge været vært på Comedy Zoo i København som Doktor Nielsen, hvor han sammen med ukendte og kendte mennesker optræder med impro comedy på et ekstremt underholdende niveau.

Målgruppe: Showet retter sig især til studier, arbejdspladser og institutioner med f.eks. mental sundhed, godt arbejdsmiljø og antimobning som fokus.

Showets varighed: 30-60 minutter

Det mener Kasper:

Virksomheder, politikere og meningsdannere har gennem de seneste mange år stillet flere krav til skolebørn, studerende og arbejdstagere. Vi skal yde mere til samfund og erhvervsliv. Samtidig er vi selv blevet mere fokuserede, når det gælder egne mål – hvad enten det er indenfor arbejdslivet, vores egen sundhed, valg af partner etc. Det handler i høj grad om at opnå “det perfekte liv”.

Vejen derhen er ligeledes i stigende grad blevet smallere. Det handler om at gøre ting “rigtigt”- for at kunne opnå sit mål! Men når der er så meget fokus på at gøre ting på den perfekte og rigtige måde, vokser potentialet for at gøre ting forkert på den anden side også. Der er mindre spillerum til at lave fejl og vi får oftere en opfattelse af at være “fejlbarlige”. Og dette medfører dårlige vilkår for vores trivsel og mentale sundhed.

Referencer:

Han var i stand til at få ALLE til at grine. En af Kaspers særlige evner er, at han er god til at inddrage publikum i sit show.Vi er absolut tilfredse med Kaspers underholdning og det målrettede materiale, han havde forberedt til dagen.
Jasna Subasic, Haderslev Erhvervsråd

Alle deltagere syntes, det var utrolig godt. Kasper forstod fuldt ud at fange mine intentioner for dagen og få det formidlet perfekt ud blandt deltagerne.
Bente Bramming, Børnehaven Over Vejen, Kolding

Selve showet var rigtig godt og underholdende. Specielt de dele, hvor han tog folk med op på scenen. Det var fedt med en komiker, der har en super afslappet stil.
Isabella 3c, Risskov Gymnasium

Vi har haft en rigtig god oplevelse med underholdningen som Kasper leverede. Alle vores gæster er vendt tilbage og rost Kasper.
Jane Kjærgaard, DONG Energy, ESV Plan Bioenergy & Thermal Power

Som en del af sit foredrag satte han os deltagere i gang med meget simple – og særdeles underholdende – øvelser og han fik herigennem i høj grad understreget sine pointer.
Rasmus Dahl, Nordisk Film TV

Kasper Nielsen booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Tilbage til forsiden.

Del denne side på:
Til toppen