Johanne Stenstrup

Johanne Stenstrup

Johanne Stenstrup, bæredygtig fashionista, formidler og forfatter. I 2014 startede hun danmarks første bæredygtige modeblog, bedremode.nu, så hun har fulgt branchen…

Læs mere
Book Johanne

Johanne Stenstrup, bæredygtig fashionista, formidler og forfatter. I 2014 startede hun danmarks første bæredygtige modeblog, bedremode.nu, så hun har fulgt branchen og feltet helt tæt fra start. I 2016 lancerede Johanne danmarks første bæredygtige livsstilsmagasin som hun drev og udgav frem til 2020 som iværksætter og klimaforkæmper. Magasinet udkom i mere en 3.000 eksemplarer landet over i flere år, og satte tonen for inkluderende og fællesskabsorienteret klima- og livsstilsformidling. Det ledte også til podcasten Sustain Daily Podcast der er blevet afspillet over 200.000 gange. I 2020 startede Johanne Stenstrup sammen med Garderobeforsker Else Skjold podcasten ”Bedre Mode”, og senere på året blev det til udgivelsen ”Klæd dig Bedre” fra Gyldendal. Den første danske bog om mode og bæredygtighed, baseret på forskning og over 20 eksperter. Stadig en passioneret formidler og brancheinsider, i dag aktivt med at udvikle mode- og livsstilbranchen imod en mere grøn og cirkulær retning.

Foredrag af Johanne Stenstrup:

Foredrag 1: Se dit tøj i øjnene: Fra Tøjspild til Garderobeglæde
Johanne Stenstrup hjælper kvinder med at klæde sig efter deres værdier vha. bæredygtig mode. De færreste kender deres stil, men de fleste har en idé om hvilket værdier de vil leve efter. Men hvor ofte når de værdier helt ind i garderoben? På en aften kommer vi rundt om de forskellige tilgange, der er til at shoppe bæredygtigt, og giver dig en en grundlæggende viden om hvordan du får mest ud af tøjet i din garderobe – og får et bæredygtigt forbrug. Foredraget er ikke en dundertale mod tøjindustrien, men en entusiastisk guide til hvordan du selv kan gøre en positiv forskel gennem dit tøj. Dette foredrag tager udgangspunkt i bogen Klæd dig Bedre.

Foredrag 2: Hvornår glemte vi tekstilerne?
På 50 år har næsten alle danskere glemt at vi engang var en stolt tekstil-nation, og samtidig har de fleste glemt hvad vi gør ved de tekstiler vi omgiver os med hver dag. Johanne hjælper jer med at huske, på de gamle dyder og alle de spændende historier der er i alt det tøj vi har på. En anderledes tilgang til emnet bæredygtig mode, for vi skal lære af fortiden for at skabe en grøn fremtid.

Foredrag 3: Bæredygtig Mode anno 2022
Hvad sker der lige nu indenfor feltet bæredygtighed og tøj? Hvad er ”på mode” og hvad er bare greenwashing? Kom med til en gennemgang af en branche i konstant udvikling, hvor du får et smugkig på den nyeste forskning, de største skandaler og der hvor det grønne håb ligger i den cirkulære økonomi.

Foredrag med Johanne Stenstrup booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Tilbage til forsiden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vores nyhedsbrev

1-2 gange om måneden udsender vi et nyhedsbrev der indeholder aktuelle tilbud, nye forfattere, foredragsholdere, musikere, underholdere m.m.

Om Arte Booking

Siden 1946 har ARTE Booking formidlet foredrag, foredragsholdere, underholdning, stand-up komikere og musik.

Ring til os på 3848 1400 eller send en mail til booking@artebooking.dk. Vi tilbyder hurtig og professionel formidling. Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde den rette person til jeres næste arrangement.

Skriv til os via formular