Johan Engbo

Johan Engbo

Johan Engbo er journalist, TV-vært og leder med over 20 års erfaring i den danske mediebranche. Som nyhedsvært er…

Læs mere
Book Johan

Johan Engbo er journalist, TV-vært og leder med over 20 års erfaring i den danske mediebranche.

Som nyhedsvært er Johan vært på de store nyhedsudsendelser på TV2 Nyhederne og på TV2 News samt vært på programmer som Verden ifølge News og det daglige nyhedsmagasin News&Co på TV2 News. Johan er også vært på dækning af valg i både Danmark og i udlandet og bestyrer debatter om både politik, samfundsforhold og internationale forhold.

Johan Engbo er en erfaren leder og har tidligere været udlandschef i DR og chef på TV Avisen samt redaktør på TV Avisen og 21 Søndag. Johan har arbejdet som journalist / TV-reporter i flere år med særligt fokus på udenrigsmagasinet Horisont, 21 Søndag, TV Avisen og Deadline.

Johan Engbo er som nyhedsvært på TV2 og TV2 News bredt orienteret og skal kunne dække alle væsentlige emner men har særligt fokus på verden omkring os – bl.a. på international politik, sikkerhedspolitik, internationale samfundsforhold og klimaforandringer. Johan er stærk på dansk politik, økonomi og erhverv og har som leder i mediebranchen stor viden om og interesse for ledelse, innovation og teknologi.

Du vil møde:
En erfaren, engageret og empatisk moderator, ordstyrer eller konferencier med stor menneskelig indsigt og evne til at få alle til at føle sig godt tilpas – selv når nerverne skal dulmes eller de skarpe holdninger og meninger brydes. Johan Engbo er professionel og sætter en ære i at være velforberedt. Han bidrager gerne med at udvikle og forbedre et program og møder op med humor, skarphed, viden og integritet.

Johan Engbo booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Tilbage til forsiden.

Vores nyhedsbrev

1-2 gange om måneden udsender vi et nyhedsbrev der indeholder aktuelle tilbud, nye forfattere, foredragsholdere, musikere, underholdere m.m.

Om Arte Booking

Siden 1946 har ARTE Booking formidlet foredrag, foredragsholdere, underholdning, stand-up komikere og musik.

Ring til os på 3848 1400 eller send en mail til booking@artebooking.dk. Vi tilbyder hurtig og professionel formidling. Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde den rette person til jeres næste arrangement.

Skriv til os via formular