Jette Torp

Jette Torp

Julekoncert

JETTE TORP

JAN KASPERSEN & MARIA ISABEL EDLUND

Julekoncerten 2018 med Jette Torp, Jan Kaspersen og Maria Isabel Edlund er et nyt, forfriskende og stærkt bud på en både smuk og særlig koncertoplevelse hen under jul.

Repertoiret består af klassiske julesalmer, fællessang med publikum, engelske og amerikanske Christmas Carols samt danske og svenske julesange – akkompagneret af guitar, cello, fløjte, sopransaxofon og smukt kor.

En ny jule CD udkommer i starten af november og er ligeledes indspillet i den nye konstellation med strygere. CD’en indeholder både kendte danske julesange – og salmer samt en helt ny skrevet julesang.

JETTE TORP & JAN KASPERSEN

Oplagt til firmajobs
Jette Torp har de sidste par år helliget sig koncerter på mindre og mellemstore spillesteder sammen med Jan Kaspersen. Det er gået op for Jette, at det koncept de har kørende på landevejen, også egner sig til firmajobs. Arbejdernes Landsbank engagerede dem på Restaurant Josty i København sidste sommer og det gik så godt, at alene det job har kastet adskillige jobs af sig i det forløbne år. Hertil kommer jobs for forsikringsselskaber, fagforeninger, konferencer o.l..

Autencitet og underholdning
Med deres set up rammer de en god blanding af autencitet og underholdning. Det er Jettes fornemmelse, at gæsterne sætter pris på, at de er sig selv og ikke er bange for at snakke med publikum og gribe hvad der måtte opstå. De er meget fleksible og kan spille 30 – 45 – 60 minutter alt efter behov. Er der ikke et lydfirma til stede, har de selv mulighed for at have et godt lyd- og lysanlæg med.

Anbefaling:

Fantastisk aften med Jette Torp – fredag den 23. november 2018. Det bliver ikke rigtig jul, før Jette Torp har sunget julen ind. Sådan var det for mange, der en kold fredag aften var til koncert i Taastrup Kulturcenter. En stemningsfyldt julekoncert, hvor Jette Torp på smukkeste vis sang skønne julesange. I to timer blev vi forkælet med smukke og klassiske julesange. Ingen tvivl om at Jette Torp, Jan Kaspersen og Maria Isabel Edlund nød at stå på scenen og spille. Vi fik hørt engelske og amerikanske Christmas Carols samt danske og svenske julesange – akkompagneret af guitar, cello, fløjte, sopransaxofon og smukt kor. Det var svært ikke at komme i godt humør. Koncerten var fantastisk. Hyggeligt var det, og koncerten fik publikum i den julestemning, de kom efter. Flere af deltagere forespurgte, om AOF Vestegnen kunne gentage julekoncerten til næste år, hvilket må gives også at være en cadeau til Jette Torp. Derfor fem stjerner.
Jeanett Dahl Pedersen, Centerdirektør

jan-kaspersen jette-torp-og-jan-kaspersen jette-torp1

Del denne side på:
Til toppen