Jesper Steinmetz

Jesper Steinmetz
Foredrag af Jesper Steinmetz:

Foredrag 1. ”Come on America – bag kulisserne hos korrespondenten”. Jesper Steinmetz fortæller om livet som USA-korrespondent og viser eksempler på, hvad der foregår bag kulisserne, når kameraet er slukket.

Jesper Steinmetz har mødt Donald Trump ved fire forskellige lejligheder. Nogle gange er det gået bedre end andre! For som Steinmetz har oplevet på egen krop kan Trump både være brutal og imødekommende. TV2s USA-korrespondent har gennem sine næsten ugentlige reportagerejser mødt amerikanere – høj som lav – og fortæller i dette personlige foredrag, hvorfor de valgte Trump til deres præsident, og hvad det gør ved USA, at han nu leder landet.

Jesper Steinmetz har i over 8 år været TV2s mand i USA. Han har rapporteret fra 48 stater, stået midt i voldelige raceuroligheder i Ferguson og Baltimore, dækket orkaner og andre naturkatastrofer og rykket ud midt om natten, når der igen var masseskyderi et sted i det enorme land. Vi kender ham også iført smoking på den røde løber ved Oscar-uddelingen i Hollywood, eller iført shorts foran Det Hvide Hus hjemme i Washington DC, hvor han bor!

Foredrag 2. Sådan bliver Nyhederne til
En arbejdsdag bag kulisserne på nyhedsstationen – set med studieværtens øjne og krydret med tv-eksempler – også når det går galt.

Kort CV:

2010-          : USA-korrespondent, TV 2
2004-2010: Studievært, TV 2 Nyhederne
2001-2004: Politisk reporter, TV 2
1998-2001: TV-Avisen, DR
1993-1998: Jyllands-Posten

Kan også bookes som ordstyrer/konferencier.

Foredrag med Jesper Steinmetz bookes hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller mail booking@artebooking.dk.

Foto skal krediteres: Fotograf: Anders-Christian Dahl, TV2

Tilbage til forsiden.

Del denne side på:
Til toppen