Jesper Kenn Olsen

Jesper Kenn Olsen

Jesper Kenn Olsen er født 1971 i Farum. Uddannet med grundudannelse i jura og kandidatgrad i statskundskab m. international politik fra Københavns Universitet. Udgivet bogen ”Jorden Rundt i Løb”, Politikens Forlag 2006, samt ”Kunsten at Ville”, Haase & Søns Forlag 2013. Samt medforfatter på forskningspapirer/forskningsrapporter fra Institut for Statskundskab i 1990’erne. Motionsløber siden 1980’erne. Elitemarathonløber i 1990’erne. Ultraløber m. danske mesterskaber og internationale rekorder fra 2004-. To gennemførte løb omkring jorden, som det første menneske.

Foredrag af Jesper Kenn Olsen:

Foredrag 1: World Run 1 – Det første løb omkring jorden.
Foredraget tager sit udganspunkt i at bane nye veje. Hvordan får man en ide, som det at løbe en tur omkring jorden, når ingen anden har gennemført det? Jeg kommer ind på redskaberne til at gennemføre uoverskuelige projekter, samt oplevelserne på vej mod målet. Foredraget er fortalt i billeder, videoklip og anekdoter fra Sibirien til den Australske ørken og fra Farum til Wisconsin.

Foredrag 2: World Run 2 – Dramaer & kulturelle oplevelser Nord-Syd omkring jorden.
Foredraget om mit andet løb omkring jorden handler om møder med mennesker og deres dagligdag tværs over kontinenterne. Samt detaljer fra de høj- og lavpunkter jeg oplevede, over bjergkæder i Sydamerika, tværs gennem verdens største ørken og med malaria på ‘uendelige’ stræk over Afrikas savanner. Foredraget bygger på bogen “Kunsten at Ville” om World Run 2.

Foredrag 3: Løbetræning – Tre grundprincipper til at blive en bedre løber.
I foredraget deler jeg ud af erfaringerne fra over 30 år med løb, både på motionsniveau og på internationalt eliteniveau. Der indgår viden fra træning af motionister og konkurrenceløbere, herundet at kunne finde og opdyrke potentialet hos løbere uanset udgangspunktet. Undervejs gennemgår jeg metoder til at nå et højere niveau i træningen, og samtidig forblive skadesfri. Hovedpunkterne er langsigtet planlægning, en bedre forståelse af kroppens reaktion på træning samt betydningen af konstant at vedligeholde sin inspiration. Målet er både at hæve præstationsniveauet, og at få bedre oplevelser gennem sin sport.

Foredrag med Jesper Kenn Olsen booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Tilbage til forsiden.

Del denne side på:
Til toppen