Jesper Kenn Olsen

Jesper Kenn Olsen

Jesper Kenn Olsen er født 1971 i Farum. Uddannet med grundudannelse i jura og kandidatgrad i statskundskab m. international…

Læs mere
Book Jesper

Jesper Kenn Olsen er født 1971 i Farum. Uddannet med grundudannelse i jura og kandidatgrad i statskundskab m. international politik fra Københavns Universitet. Udgivet bogen ”Jorden Rundt i Løb”, Politikens Forlag 2006, samt ”Kunsten at Ville”, Haase & Søns Forlag 2013. Samt medforfatter på forskningspapirer/forskningsrapporter fra Institut for Statskundskab i 1990’erne. Motionsløber siden 1980’erne. Elitemarathonløber i 1990’erne. Ultraløber m. danske mesterskaber og internationale rekorder fra 2004-. To gennemførte løb omkring jorden, som det første menneske.

Foredrag af Jesper Kenn Olsen:

Foredrag 1: World Run 1 – Det første løb omkring jorden.
Foredraget tager sit udganspunkt i at bane nye veje. Hvordan får man en ide, som det at løbe en tur omkring jorden, når ingen anden har gennemført det? Jeg kommer ind på redskaberne til at gennemføre uoverskuelige projekter, samt oplevelserne på vej mod målet. Foredraget er fortalt i billeder, videoklip og anekdoter fra Sibirien til den Australske ørken og fra Farum til Wisconsin.

Foredrag 2: World Run 2 – Dramaer & kulturelle oplevelser Nord-Syd omkring jorden.
Foredraget om mit andet løb omkring jorden handler om møder med mennesker og deres dagligdag tværs over kontinenterne. Samt detaljer fra de høj- og lavpunkter jeg oplevede, over bjergkæder i Sydamerika, tværs gennem verdens største ørken og med malaria på ‘uendelige’ stræk over Afrikas savanner. Foredraget bygger på bogen “Kunsten at Ville” om World Run 2.

Foredrag 3: Ultralandsholdet – Holdsamarbejde for Ultra-individualister!
Ultraløb er en sport for individualister, meget i tråd med tidsånden, hvor det individuelle og ekstreme er i fokus. Men, for at opnå succes er det faktisk samarbejdet mellem ultraindividuelle mennesker, som er den vigtigste faktor. Siden jeg tog over som landstræner for holdet er det blevet til bl.a. sølvmedalje til EM i 2018 og 3dobbelt Nordisk Mesterskab i 2019. Netop fordi det er lykkes at få ultra-individualister til at bakke hinanden op, trods forskelle og personlige ambitioner. Dét er en nøgle til succes, som jeg gerne deler i foredrag for både virksomheder og idrætsforeninger.

Foredrag med Jesper Kenn Olsen booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Tilbage til forsiden.

Vores nyhedsbrev

1-2 gange om måneden udsender vi et nyhedsbrev der indeholder aktuelle tilbud, nye forfattere, foredragsholdere, musikere, underholdere m.m.

Om Arte Booking

Siden 1946 har ARTE Booking formidlet foredrag, foredragsholdere, underholdning, stand-up komikere og musik.

Ring til os på 3848 1400 eller send en mail til booking@artebooking.dk. Vi tilbyder hurtig og professionel formidling. Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde den rette person til jeres næste arrangement.

Skriv til os via formular