Jes Dorph-Petersen

Jes Dorph-Petersen

Jes Dorph-Petersen er en af Danmarks mest anerkendte TV-værter, og dette har resulteret i flere kåringer for sine præsentationer. Jes…

Læs mere
Book Jes

Jes Dorph-Petersen er en af Danmarks mest anerkendte TV-værter, og dette har resulteret i flere kåringer for sine præsentationer. Jes Dorph-Petersen foredrag forholder sig ærligt og åbent til karrieren, depressionen og om at komme tilbage. Jes Dorph-Petersen er kendt for sin måde at være ærlig på, kombineret med anekdoter fra sit liv i rampelyset. Dette har fået danskerne til at kåre Jes Dorph-Petersen til landets mest troværdige mand.

I et foredrag med Jes Dorph-Petersen vil I opleve en inspirerende mand, som formår at tilsætte personlige anekdoter fra sit liv.

Ikke kun TV-vært

Jes Dorph-Petersen er mest kendt som TV-vært på en række programmer på TV 2. Det har resulteret i en lang karriere på 25 år, som vært på forskellige programmer. Her tæller programmer som TV 2 Nyhederne, Station 2, sportsbegivenheder, fodboldprogrammer og ikke mindst Go’ Aften Live.

Derudover er Jes en af landets mest trænede og rutinerede interviewere og tv-værter, og er derfor ofte blevet benyttet som velforberedt og underholdende konferencier og moderator til diverse arrangementer.

Ved brug af foto, skal fotograf Eddie Michel nævnes.

Foredrag af Jes Dorph-Petersen

 

Værtens bedste arbejde.

Jes Dorph kigger tilbage på en 35 år lang karriere som tv-journalist og vært.
Om sine oplevelser på TV2/Nyhederne som ankermand på landets mest sete nyhedsudsendelse. Om at være vært på Folketingsvalg, OL, Hvem vil være Millionær, Go’morgen Danmark, Go’aften Danmark og en masse andet. Og om at være et menneske, alle andre kender og har en holdning til. Om den depression, der ramte ham, mens han var på toppen af karrieren – og beslutningen om aldrig mere at drikke alkohol. Og om det tv-program, han selv opfandt sammen med vennen Niels Brinch: Station 2.
Jes fortæller åbent og ærligt om en karriere, der både var sjov, hård, ulykkelig og helt speciel. Og han runder også det chok, der ramte, da TV 2 fyrede ham som vært på livstid efter stationens meget omtalte metoo-undersøgelse.

Foredrag med Jes Dorph-Petersen booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Tilbage til forsiden.

Vores nyhedsbrev

1-2 gange om måneden udsender vi et nyhedsbrev der indeholder aktuelle tilbud, nye forfattere, foredragsholdere, musikere, underholdere m.m.

Om Arte Booking

Siden 1946 har ARTE Booking formidlet foredrag, foredragsholdere, underholdning, stand-up komikere og musik.

Ring til os på 3848 1400 eller send en mail til booking@artebooking.dk. Vi tilbyder hurtig og professionel formidling. Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde den rette person til jeres næste arrangement.

Skriv til os via formular