Jes Dorph-Petersen

Jes Dorph-Petersen

Når verden vælter

Nu fortæller Jes Dorph hele sin historie om, hvordan han har forsøgt at rejse sig igen efter den krænkelsessag, som hele Danmark har hørt om. Jes er et af de mest kendte mandlige ofre for metoo-bølgen. TV 2 idømte ham livstidskarantæne fra skærmen efter stationens såkaldte kulturundersøgelse i 2020. Og Jes er den første, der lagde hele sin historie frem for offentligheden, fordi han føler sig uretfærdigt behandlet og dømt på grundløse beskyldninger.

Jes har i perioder været både vred og magtesløs. Og han været igennem flere shitstorme, men han har aldrig villet lægge sig ned og give op. Hjælpen er kommet fra kæresten, familien og psykologer – og fra vilje og stædighed. I dag har Jes stiftet sit eget firma og åbnet sin egen podcast.

Men hvordan klarer man sig igennem en så voldsom krise, der på et splitsekund ændrer alt i tilværelsen?

Jes fortæller, hvordan metoo-sagen fik ham til at grave dybt i sig selv for at finde den nødvendige styrke. Og hvorfor det har været så vigtigt for ham at passe enormt godt på sig selv i tiden efter han mistede både sit job og sin offentlige anseelse.

Det er et foredrag, alle kan lære af. For det handler kun lidt om #metoo – men til gengæld meget mere om, hvad man kan gøre, når modgangen pludselig rammer.

Ikke kun TV-vært

Jes Dorph-Petersen er mest kendt som TV-vært på en række programmer på TV 2. Det har resulteret i en lang karriere på 25 år, som vært på forskellige programmer. Her tæller programmer som TV 2 Nyhederne, Station 2, sportsbegivenheder, fodboldprogrammer og ikke mindst Go’ Aften Live.

Derudover er Jes en af landets mest trænede og rutinerede interviewere og tv-værter, og er derfor ofte blevet benyttet som velforberedt og underholdende konferencier og moderator til diverse arrangementer.

Ved brug af foto, skal fotograf Eddie Michel nævnes.

Jes Dorph-Petersen booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Tilbage til forsiden.

Del denne side på:
Til toppen