Jens Kjær Larsen

Jens Kjær Larsen

Jens Kjær Larsen er barn af 70 erne, barnebarn af en Kongelig Konfessionarius, millionsælgende popstjerne og aktuel med bogen…

Læs mere
Book Jens

Jens Kjær Larsen er barn af 70 erne, barnebarn af en Kongelig Konfessionarius, millionsælgende popstjerne og aktuel med bogen Mediefilejs, der landede ham på forsiden af Ekstrabladet d. 25. sept 2021. Bogen hudfletter hans egen branche, mediebranchen, og anviser metoder til overlevelse i en dysfunktionel arbejderfamilie.

Den prisvindende Kreative producer der bl.a. var med til at lancere børnekanalen Ramasjang, blev fyret fra DR p.g.a. bogens generaliserede sproglige og billedlige karikaturtegninger, som vakte nogle anonyme mellemlederes bestyrtelse.

Jens blev beskyldt for at krænke og fornærme disse mellemledere, og der blev gjort kort proces. Men hvad var det der stod i den bog, som kunne anstifte en sådan furore? Og hvad handlede bogen egentlig om?

Foredraget MEDIEFILEJS – Bogen, branchen, balladen
Kan man krænke sine chefer?

Med afsæt i bl.a. Jens Kjær Larsens egen fortid som succesfuld rapper, afdækkes baggrunden for bogens tilblivelse. Det dramatiske forløb hvor chefen trækker krænkelseskortet, der lige nu trumfer alt, skildres, og Jens Kjær Larsen giver derpå sit bud på hvordan du overlever mediebranchen som langtidsansat.

Jens Kjær Larsen giver også sit bud på god ledelse. På hvorfor ubegrænset ytringsfrihed altid er af det gode. Og hvorfor selvcensur, frygtkultur, og det at stikke piben kronisk ind på arbejdspladsen, aldrig er en god ide.

Foredraget afsluttes med en lille rap beregnet på at vække de af tilhørerne der er slumret hen.

Foredrag med Jens Kjær Larsen booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Tilbage til forsiden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vores nyhedsbrev

1-2 gange om måneden udsender vi et nyhedsbrev der indeholder aktuelle tilbud, nye forfattere, foredragsholdere, musikere, underholdere m.m.

Om Arte Booking

Siden 1946 har ARTE Booking formidlet foredrag, foredragsholdere, underholdning, stand-up komikere og musik.

Ring til os på 3848 1400 eller send en mail til booking@artebooking.dk. Vi tilbyder hurtig og professionel formidling. Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde den rette person til jeres næste arrangement.

Skriv til os via formular