Jens Blauenfeldt

Jens Blauenfeldt

Jens Blauenfeldt har i mange år været DR1’s ansigt på en lang række populære programmer bl.a. Kender du typen,…

Læs mere
Book Jens

Jens Blauenfeldt har i mange år været DR1’s ansigt på en lang række populære programmer bl.a. Kender du typen, Aftenshowet, Nabokrig, Hvor er vi landet og Sommertid. Han har desuden været reporter ved begivenheder i kongehuset og har arbejdet med alle genrer i tv-branchen siden 1996. Jens Blauenfeldt har også stor erfaring som ordstyrer/konferencier og producent af undervisnings- og virksomhedsfilm for bl.a. Folketinget, Elsparefonden, IKEA & Danish Internet Award.

Foredrag af Jens Blauenfeldt:

Foredrag 1: Det er røvsygt at ha små børn
Små børn dræber dit sexliv!
Små børn tager livet af dit parforhold!
Små børn piller selvtilliden ud af dig og smadrer din karriere!
Men du elsker dem alligevel over alt i hele verden. Foredraget henvender sig til kommende forældre, der ikke ved hvad der rammer dem om lidt. Til nybagte forældre, og til alle andre der har fået vendt deres hverdag på hovedet af små børn. Jens Blauenfeldt, tv-journalist og far til tre, giver en sjov, provokerende, ærlig og politisk ukorrekt beskrivelse af, hvor anstrengende det er at have små børn. Hør om alt det vi forældre tænker men ikke siger, fordi det er vigtigt at bevare den pæne facade og få et realistisk bud på, hvad der venter dig med små børn i huset. Måske får du dermed en lidt større chance for ikke bliver skilt fra din kæreste om få år…

Foredrag 2: 
Sådan snyder vi inde i fjernsynet

Jens Blauenfeldt afslører hvilke næsten-ærlige tricks, tv-værter benytter sig af for at fremstå så overbevisende som muligt, hvordan tilrettelæggerne former virkeligheden og bøjer sandheden og hvordan mennesker, der optræder på tv snyder sig klogere og lækrere end de er i virkeligheden. Få et underholdende og provokerende kig bag kulisserne på bl.a. Kender du typen og Aftenshowet i selskab med en af landets mest populære tv-værter.

Foredrag med Jens Blauenfeldt booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Tilbage til forsiden.

Vores nyhedsbrev

1-2 gange om måneden udsender vi et nyhedsbrev der indeholder aktuelle tilbud, nye forfattere, foredragsholdere, musikere, underholdere m.m.

Om Arte Booking

Siden 1946 har ARTE Booking formidlet foredrag, foredragsholdere, underholdning, stand-up komikere og musik.

Ring til os på 3848 1400 eller send en mail til booking@artebooking.dk. Vi tilbyder hurtig og professionel formidling. Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde den rette person til jeres næste arrangement.

Skriv til os via formular