Jacob Haugaard

Jacob Haugaard

Jacob Haugaard er foredragsholder, skuespiller, sanger, entertainer og tidligere politiker. Jacob Haugaard har udgivet følgende bøger: Tim og Tom…

Læs mere
Book Jacob

Jacob Haugaard er foredragsholder, skuespiller, sanger, entertainer og tidligere politiker.

Jacob Haugaard har udgivet følgende bøger:

Tim og Tom

Om bogen: En hæsblæsende flugtroman.

De to langtidskriminelle, Tim og Tom er langtidsanbragt i fængslet. De arbejder i vaskeriet og har samtidig små forretninger kørende. Begge har fundet kærligheden bag tremmerne og danner par med henholdsvis Psykolog-Lis og Tykke-Lone, der leder vaskeriet.

Men Lykken er som bekendt lunefuld, og en dag smækker fængslets porte i, og de kan ikke komme ind igen. Sagen er, at man med Callesen-modellen har fundet løsningen på tidens store problemer: Hvordan man skiller sig af med forhærdede kriminelle og svage flygtninge på én gang.

Tim og Tom bliver sendt til flygtningelejren Baalbeck i Libanon som infrastrukturkonsulenter. Deres job består i rense lejrens lokummer, og de har en gigantisk slamsuger til deres rådighed, hvad der viser sig at blive et farligt våben.

Det er en ikke helt politisk korrekt roman, Jacob Haugaard har skrevet. Tim & Tom er en fornøjelig farce med et underfundigt (dobbelt)bid.

Det Ærede Medlem: Hofnarren!

Om bogen: En perle af en bog fra Jacob Haugaard.

797 – 556 – 676 – 2275 – 3221 – 8717 – 23.253.

Disse tal er politikerledens feberkurve målt i perioden 1979-1994. Tallene dokumenterer sort på hvidt, at politikere kan love hvad som helst, fordi vælgerne ikke tror på det, de siger. Tallene er det antal stemmer, som vælgerne i Århus ved syv folketingsvalg i træk gav musikeren og entertaineren Jacob Haugaard.

Som Jacob Haugaard kort kunne udtrykke det: ”Det var politikerlede, og jeg blev en parkeringsplads for utilfredse vælgere”.

Valgprogrammet var uforligneligt og huskes sikkert bedst for:

Mere medvind på cykelstierne
Fregatten Jylland kampklar
Pissoiret foran Århus Musikhus genopføres
Folk uden humor tildeles mellemste invalidepension
Flottere julegaver
Retten til impotens
Nutella i feltrationerne
Flere hvaler i Randers Fjord
EU-braklægningsstøtte til villahaver

Tidligere medlem af Folketinget, Jacob Haugaard, fortæller i denne overraskende, men så absolut ikke kedelige bog, om valgkampen, arbejdet i Folketinget, demokratiet, og samarbejdet med folketingskolleger og pressen – og ikke mindst om den seriøsitet, eftertænksomhed og alvor, der lynhurtigt blev en helt naturlig del af hans nye hverdag i den politiske heksekeddel.

Jacob Haugaard booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Tilbage til forsiden.

Vores nyhedsbrev

1-2 gange om måneden udsender vi et nyhedsbrev der indeholder aktuelle tilbud, nye forfattere, foredragsholdere, musikere, underholdere m.m.

Om Arte Booking

Siden 1946 har ARTE Booking formidlet foredrag, foredragsholdere, underholdning, stand-up komikere og musik.

Ring til os på 3848 1400 eller send en mail til booking@artebooking.dk. Vi tilbyder hurtig og professionel formidling. Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde den rette person til jeres næste arrangement.

Skriv til os via formular