Hilda Heick

Hilda Heick
Foredrag af Hilda Heick:

Foredrag 1: Med udgangspunkt i bogen “Vi blir ved – Ni samtaler om at overkomme livets udfordringer, blive ældre og stadig være aktiv”
Om bogen: Hilda Heick har sammen med sin mand Keld turneret land og rige rundt for at synge og optræde for danskerne igennem en menneskealder – og de bliver ved. De kan simpelthen ikke lade være. Igennem årene har hun mødt adskellige mennesker, hvis skæbne har inspireret hende. For de har alle stået over for svære vanskeligheder i livet, som var tæt på at knække dem, men de holdt fast og overvandt dem, og i dag bliver de – som Hilda og Keld – ved med at få nye ideer og være foretagsomme, hver på deres måde. I denne bog møder Hilda Heick ni inspirerende mennesker til en samtale om det liv, som har formet dem, om at bliver ældre, og om hvad der driver dem til fortsætte med at være aktive. I bogen møder Hilda Heick Asger Aamund, Leila Lindén, Claus Dalby, Ursula Munch-Petersen, Ernst Trillingsgaard, Maria Marcus, Søren Hermansen, Poul Nyrup og Usha Christensen.

Foredrag 2: Fra sanger til revydirektør
Hilda Heick indspillede for sjov et enkelt nummer på plade i 1976 med titlen “Do You Speak English”. Sangen blev et stort hit. Men på trods af succes’en nægtede hun i 5 år at tage ud på de skrå brædder. Nu så mage år efter, er hun sammen med Keld Heick stadig et af de mest efterspurgte navne i dansk showbusiness. Hun stod for første gang og sang for et stort publikum i 1981. Hun har oplevet utallige Grand Prix’er – både danske og internationale – på nært hold. I seks år var hun direktør for Nykøbing F. Revyen. Med den titel fulgte masser af planlægning og administration samtidig med, at arbejdet på scenen skulle passes. Selv siger hun, at årene har været fulde af sjov, slid, glæde, alvor og ærgrelser, men hun ville ikke undvære nogle af oplevelserne, for de har alle været lærerige. Alt dette og meget mere fortæller hun om i sit foredrag “Fra sanger til revydirektør”, der varer 2 x 45 min. Skulle tilhørerne få lyst til en sang eller tre, ja, så får de også dette – men uden akkompagnement.

Foredrag med Hilda Heick booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Tilbage til forsiden.

Del denne side på:
Til toppen