Hans Pilgaard

Hans Pilgaard

Hans Pilgaard holder foredrag om humor, arbejdsliv, livskvalitet, journalistik og motivation. Hans Pilgaard er en af Danmarks mest populære…

Læs mere
Book Hans

Hans Pilgaard holder foredrag om humor, arbejdsliv, livskvalitet, journalistik og motivation. Hans Pilgaard er en af Danmarks mest populære journalister og studieværter. Han er vokset op i Blovstrød og uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole i 1988 og på Berlingske Tidende. Hans Pilgaard har tidligere været ansat på TV2, produktionsselskabet Kanal Fyn og TV2/Nord. Og er desuden tidligere vært på TV3’s morgen-tv og TV2-programmerne: Set og Sket, Mandagschancen, Stifinder, Venner for Livet, studievært i Go’ Aften Danmark og Hvem vil være millionær. Hans Pilgaard har også deltaget i Vild med dans på TV2. Udover at være en fremragende interviewer og journalist er Hans Pilgaard også en eminent foredragsholder, der med sin sans for humor og meget livsbekræftende facon behersker formidlingens kunst på meget højt niveau.

Foredrag af Hans Pilgaard:

Foredrag 1: Kampen for et sjovere liv.
Verden er ikke, hvad den HAR været, men vi har mere end nogensinde måske brug for at samles om håb, humor og troen på, at vi kan gøre noget. Livsglæden HAR trange kår i en verden af corona, klima-katastofer og Trump-typer. Dårlige nyheder og dommedagsprofetier trives i gråvejret, og det kan være svært at se en glad udvej for bare ”to-do-lister”, sortsyn og frygt. Der ER ikke meget at grine af – men SÅ vigtigt, vi gør det. En aften med både larmende anekdoter og stille personlige beretninger, hvor du måske bliver inspireret til at anvende din 7. sans: den humoristiske sans – i kampen for et lidt sjovere og lettere liv. Et foredrag der støjer, vækker latter og eftertanke og måske – håb!

Foredrag 2: Hvem vil være tem’lig nær med Hans Pilgaard
En uhøjtidelig måde at ryste medarbejdere og ledelse sammen på.

Spil ”Hvem vil være millionær?” med Hans Pilgaard som vært og tag en chance i de varme stole på en utraditionel måde med spørgsmål skræddersyet til lejligheden.

Spørgsmålet er, om I trænger til at se jeres ledelse på slap line og fra en ny side – samtidigt med i griner undervejs?

Nej tak, det tør vi ikke.

Måske

Vi skal lige tænke lidt over det

Ja tak!

Har du brug for en livline, så er Hans Pilgaard selvfølgelig til rådighed i tilrettelæggelsen af seancen ved et aftalt formøde på telefon eller i virkeligheden, så det bliver, som du ønsker.

Så tungen lige i munden, hånden på hjertet og lad os spille….”Hvem vil være millionær?” ……..Hvad er dit endelige svar?

Ordstyrer / Moderator:
Hans Pilgaard er en særdeles rutineret moderator, der kan matche et hvert arrangement og som med stort engagement og professionalisme hjælper jer med at binde dagen sammen. Så uanset om I har brug for en konferencier, en debattør, en interviewer eller måske en kombination af det hele er Hans Pilgaard et virkelig stærk kort at have på hånden.

Booking af Hans Pilgaard:
Foredrag, ordstyrer, konferencier booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Tilbage til forsiden.

Vores nyhedsbrev

1-2 gange om måneden udsender vi et nyhedsbrev der indeholder aktuelle tilbud, nye forfattere, foredragsholdere, musikere, underholdere m.m.

Om Arte Booking

Siden 1946 har ARTE Booking formidlet foredrag, foredragsholdere, underholdning, stand-up komikere og musik.

Ring til os på 3848 1400 eller send en mail til booking@artebooking.dk. Vi tilbyder hurtig og professionel formidling. Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde den rette person til jeres næste arrangement.

Skriv til os via formular