Hans Pilgaard

Hans Pilgaard

Hans Pilgaard holder foredrag om humor, arbejdsliv, livskvalitet, journalistik og motivation. Hans Pilgaard er en af Danmarks mest populære journalister og studieværter. Han er vokset op i Blovstrød og uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole i 1988 og på Berlingske Tidende. Hans Pilgaard har tidligere været ansat på TV2, produktionsselskabet Kanal Fyn og TV2/Nord. Og er desuden tidligere vært på TV3’s morgen-tv og TV2-programmerne: Set og Sket, Mandagschancen, Stifinder, Venner for Livet, studievært i Go’ Aften Danmark og Hvem vil være millionær. Hans Pilgaard har også deltaget i Vild med dans på TV2. Udover at være en fremragende interviewer og journalist er Hans Pilgaard også en eminent foredragsholder, der med sin sans for humor og meget livsbekræftende facon behersker formidlingens kunst på meget højt niveau.

Foredrag af Hans Pilgaard:

Foredrag 1: Humor – en måde at overleve på
Terrortrusler, fugleinfluenza, krig, gammelt kød, global opvarmning og passiv rygning… Der ER ikke meget at grine af – derfor er det så vigtigt, at vi gør det! For vi har ét liv – måske kun denne ene chance for at ha´ det sjovt for alvor, mens vi er her. Det er ikke altid nemt – men det er altid et valg. Og det er faktisk dit! Humor kan bruges som våben, som forsvar og som isbryder. Humoristisk sans forløser, giver håb og er den livsvigtige 7.sans. Fra ordforklaringen i ordbogen til krisen med kæresten. Fra besøget på sygehuset til tv-optagelsen der gik anderledes end planlagt. Fra skænderiet der blev ødelagt af et grin til glimtet af håb om, at det hele bliver lidt bedre i morgen. Så vi lever – i stedet for bare overlever…

Foredrag 2: Hvem vil være tem’lig nær med Hans Pilgaard
Spørgsmålet er, om ikke du kunne trænge til at se din ledelse fra en ny side eller vise den fra en uhøjtidelig vinkel.

Svaret er at finde blandt disse 4 muligheder;

  • A. Nej ellers tak det tør vi ikke
  • B. Nej tak vi tager os selv tilpas højtideligt og vil ikke lave sjov
  • C. Ja tak og det klarer vi selv
  • D. Ja tak men så vil vi gerne ha´ Hans Pilgaard med i købet

Giv dig selv og dit firma en chance for at blive rystet sammen på en ny måde eller få sendt rystelser af uhøjtidelig latter igennem lokalet, samtidig med at du måske få set og vist nye sider af firmaet og ledelsen. Styret med et glimt i øjet af ”Hvem vil være millionær”-værten, Hans Pilgaard. Tungen lige i munden, hånden på hjertet og glimtet i øjet. Spil ”Hvem vil være millionær?” med Hans Pilgaard som vært og tag en chance i de varme stole på en utraditionel måde med spørgsmål skræddersyet til lejligheden. En uhøjtidelig måde at ryste medarbejdere og ledelse sammen på. En let måde at få sig et godt og tiltrængt grin og måske oven i købet få et nyt syn på hinanden, dagligdagen eller udfordringerne forude.

Ses vi?

  • A. Jeg tør ikke
  • B. Jeg tager mig selv højtideligt
  • C. Jeg klarer mig selv
  • D. Det lyder sjovt – jeg springer ud i det

 

Ordstyrer / Moderator:
Hans Pilgaard er en særdeles rutineret moderator, der kan matche et hvert arrangement og som med stort engagement og professionalisme hjælper jer med at binde dagen sammen. Så uanset om I har brug for en konferencier, en debattør, en interviewer eller måske en kombination af det hele er Hans Pilgaard et virkelig stærk kort at have på hånden.

Booking af Hans Pilgaard:
Foredrag, ordstyrer, konferencier booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Tilbage til forsiden.

Del denne side på:
Til toppen