Freja Eriksen – Den Syngende Læge

Freja Eriksen kombinerer foredrag om sundhed, trivsel og arbejdsglæde med egne sange samt korworkshops og kan således bookes til…

Læs mere
Book Freja

Freja Eriksen kombinerer foredrag om sundhed, trivsel og arbejdsglæde med egne sange samt korworkshops og kan således bookes til både konferencer, musikalske foredrag med og uden workshop samt koncerter.

Den Syngende Læge: En stemme for sundhed, trivsel og sammenhold

Udover at være speciallæge i klinisk biokemi, afdelingslæge og ph.d.- studerende er Freja Eriksen også en talentfuld singer-songwriter med en uddannelse fra Complete Vocal Institute. Med en erfaringsrig baggrund som underviser i alt fra solosang og korsang til medicinsk undervisning for studerende og kollegaer, er Freja en ekspert i at forbinde sangens verden med sundhed og trivsel både på individuelt og organisatorisk niveau.

Foredrag: Sang for sundhed, sammenhold og succes – musikalske veje til arbejdsglæde

Et inspirerende foredrag og en fællesoplevelse der helt naturligt vil øge arbejdsglæden og sammenhængskraften i jeres virksomhed. Er I klar til at opleve en unik fusion af medicinsk indsigt, musikalsk ekspertise og en fællesoplevelse, der tager afdelingens samarbejde til nye højder? Invitér Freja Eriksen, til et inspirerende foredrag, hvor I både får en appetitvækker på og viden om, hvordan sang og musik kan bidrage til at øge den enkeltes almene psykiske og fysiske sundhedstilstand og derudover indblik i den kilde til arbejdsglæde og fælles trivselsstyrkende referenceramme, som sang og musik er.

 • Opdag hvordan sang og musik direkte påvirker sundhed og velvære på individniveau. Reducer stress og styrk immunsystemet for en sundere og mere energifyldt arbejdsdag.
 • Få indblik i, hvordan musik og fællessang skaber en stærk sammenholdsånd og kan øge medansvaret of passionen for organisationens vision og værdier. Styrk teamets selvbevidsthed og skab glæde ved et fælles musikalsk sangprojekt.
 • Oplev, hvordan musik og samskabende fællessang kan være en befriende ingrediens til øget arbejdsglæde og højere produktivitet. Skab en positiv atmosfære, der motiverer medarbejderne til at yde deres bedste.
 • Udforsk fællessangens og musikkens rolle som drivkraft for innovation og kreativitet i organisationen. Åbn sindet for nye idéer og skab et miljø, der fremmer nytænkning.
 • Engager medarbejderne gennem interaktive fællessangsøvelser, der styrker teamets samarbejdsevner. Skab en unik oplevelse, hvor musik bliver et redskab til at forbedre energi og fokus.

Mulighed for en udvidet dimension til jeres oplevelse. Deltagerne kan aktivt deltage i en livsglad korworkshop og opleve, hvordan deres unikke stemmer bidrager til en harmonisk samklang. Glæd jer til at udforske musikkens univers, hvor vores stemmer forener sig i harmoni, samtidig med at vi hygger os og styrker vores sundhed – alt imens arbejdsglæden og fællesskabet
vokser!

Freja Eriksen booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Foredragskoncert med den Syngende Læge

”Hvordan toner, klange, harmonier og sang kan bevæge samarbejdet mod øget sundhed, trivsel og arbejds- og livsglæde”.

Giv dig selv og din virksomhed en musikalsk oplevelse udover det sædvanlige. Når I inviterer den karismatiske og talentfulde syngende læge ind i jeres organisation/firma/forening/fest/jubilæum, får i nemlig en unik opløftende og bevægende foredragskoncert med både vid og bid, grin og gråd, inspiration og stof til eftertanke.

I bliver simpelthen taget med på en rejse i, hvordan toner, klange, harmonier og sang kan bevæge samarbejdet mod øget trivsel, arbejdsglæde og livskvalitet, og hvad man måske kunne kalde et stykke helhedsorienteret sundhed.

Gennem musikens klange og tonekombinationer, deling af personlige oplevelser og videnskabelige indsigter væves en oplevelse af sammenhæng og forståelse, der helt naturligt inspirerer til overvejelser om mulighederne for at skabe et liv med højere oktaver af sundhed, mening og personlig trivsel.

 • Nyd selvskrevne sange, hvor egne kompositioner forener musikalsk passion med personlige refleksioner om helhedsorienteret sundhed.
 • Opdag, hvordan videnskabelig forskning med sine observationer understøtter viden om, hvordan musik og sang på forskellig helhedsorienteret vis kan bidrage til øget sundhed, trivsel og livskvalitet.
 • Oplev hvordan musik og videnskab smelter sammen og skaber muligheden for at opleve, hvad der måske grænser til intellektuel og følelsesmæssig harmoni.

Den syngende læge’s foredragskoncert/show appellerer til alle, der søger en anderledes, unik og mere meningsfuld og inspirerende musikalsk oplevelse. Fra musikelskere til dem, der er engagerede i personlig udvikling og helhedsorienteret sundhed til organisationer, der ønsker at bidrage til endnu mere trivsel, mening og arbejdsglæde på arbejdspladsen.

Freja Eriksen booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Hvad du får med Freja Eriksen – Den Syngende Læge

Med en solid baggrund inden for medicin og pågående ph.d.-studier tilbyder Freja ikke blot motiverende historier, men også håndgribelige værktøjer og viden til at øge sundhed, trivsel og sammenhold gennem sang.

 • Freja har båret hovedroller i musicals på nogle af Danmarks og Europas største scener. Hendes scenetække og karisma fanger publikum fra første tone og holder dem fanget hele vejen igennem. Derfor har Freja’s foredrag, workshops og koncerter den her befriende og opløftende kvalitet af dybdegående viden og inspiration samtidigt med, at de er underholdende, inspirerende og berigende.
 • Freja deler en motiverende fortælling om, hvordan vi alle udgør vigtige og unikke stemmer i vores fælles samklang – i familier, virksomheder, organisationer og lande. Hendes perspektiv inspirerer til at værdsætte og respektere forskelligheder og til hver især at bidrage med vores unikke egenskaber.
 • Hendes foredrag og koncerter inkluderer muligheden for et livsgladt boost til fællesskabsfølelsen gennem en engagerende og enkel korsangoplevelse.
 • Freja er ikke kun taler, men også kunstner. Hun bidrager til hendes foredrag og workshops ved at synge nogle af hendes selvskrevne sange, der levende underbygger budskaberne og skaber en fordybende oplevelse. Og til hendes koncerter skaber hun med sin smukke stemme og sange med budskaber om helhedsorienteret sundhed, fællesskab og bæredygtighed en på samme tid eftertænksom og opløftende fortælling.

Freja Eriksen har altid haft en stor passion for at udforske, hvordan sang kan være et kraftfuldt redskab til at fremme sundhed, trivsel og fællesskab. Hendes foredrag og workshops er kendt for at være inspirerende, engagerende og praktisk orienterede, idet de forener hendes medicinske ekspertise med hendes rige erfaring som sanger og leder. Hun åbner døren til en verden af sang, samtidig med at hun tilbyder konkrete metoder til at styrke vores forståelse af sundhed, trivsel og fællesskab.

Freja Eriksen booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Tilbage til forsiden.

Vores nyhedsbrev

1-2 gange om måneden udsender vi et nyhedsbrev der indeholder aktuelle tilbud, nye forfattere, foredragsholdere, musikere, underholdere m.m.

Om Arte Booking

Siden 1946 har ARTE Booking formidlet foredrag, foredragsholdere, underholdning, stand-up komikere og musik.

Ring til os på 3848 1400 eller send en mail til booking@artebooking.dk. Vi tilbyder hurtig og professionel formidling. Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde den rette person til jeres næste arrangement.

Skriv til os via formular