Flemming Jensen og Omar Marzouk

Flemming Jensen og Omar Marzouk
MUSLIMEN og DEN HVIDE MAND

2 MÆND ÉT FOREDRAG

OMAR MARZOUK og FLEMMING JENSEN
stand-up ́eren og forfatter-skuespilleren

De er begge født i Danmark, opvokset i Danmark og gift med gode, genstridige, danske kvinder. Og dog skal den ene hele tiden forsvare sin danskhed – selv om det er den anden, der gennem årene har boet længst uden for landets grænser.

Et FOREDRAG om forskelligheders fortræffelighed – om hvor underholdende forskel-ligheder er – og hvorfor det evindelige skænderi er noget pjat!

Latter batter!

Et to-mands foredrag – velegnet som oplæg til debat – hvor man kan sidde og le hjerteligt ad alt det, vi plejer at skændes om. Har man så ikke opnået mere, end ved en af de sædvanlige rasende og tænderskærende konfrontationer i et debat-program? Om ikke andet vil den næste diskussion måske blive knapt så tænderskærende, fordi man lige har siddet sammen og leet ad noget, der ligner. Den evindelig diskussion om ”dem og os” bliver til to sider af samme sag. Det gi’r i dag ikke længere mening at diskutere, om vort land består af flere forskellige kulturer – for det gør det. Og vi må i høj grad se i øjnene, at vore forskelligheder skaber problemer, men det vil da være tosset at negligere det faktum, at når folk er anderledes – så er det underholdende! Det er jo det, vi altid har rejst ud i den store verden for at opleve – nu får vi det bragt! Berigelse af samfundet betyder ikke bare mere af det samme.

Foredrag med Flemming Jensen og Omar Marzouk booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Tilbage til forsiden.

Del denne side på:
Til toppen