Eva Jung

Eva Jung, Simon Bendtsen og Michael Lund

Historien der rystede Danmarks største bank: Få et unikt indblik i verdens største hvidvasksag Få hele historien bag skandalen…

Læs mere
Book Eva

Historien der rystede Danmarks største bank: Få et unikt indblik i verdens største hvidvasksag
Få hele historien bag skandalen om magt, milliarder og mord, når de tre forfattere bag den anmelderroste bog ”Beskidte Milliarder” fortæller. Hvidvasksagen har i dag kostet bankledelsen i Danmark vigtigste bank jobbet, aktieværdien er skrumpet med 100 milliarder koner, og den har plettet Danmarks ry i omverdenen.

I 2019 modtog journalisterne Simon Bendtsen, Eva Jung og Michael Lund Cavlingprisen – Danmarks mest prestigefyldte journalistpris – for at afdække, hvad der viste sig at være nyere tids største erhvervsskandale. Hør om, hvordan de lag for lag afdækkede sagen med hjælp fra hemmelige møder med kilder i hele Europa, kæmpe store mængder af data og krypterede telefonforbindelser.

Foredragsholderne:

Eva Jung, uddannet journalist fra Syddansk Universitet i 2010. Tidligere ansat i Gravegruppen på Berlingske og udsendt som Berlingskes EU-korrespondent i Bruxelles. Nu ansat i Indsigtsgruppen på Berlingskes Business-redaktion. Modtager af Cavlingprisen i 2019.

Michael Lund (1979), uddannet journalist fra RUC i 2004. Tidligere ansat ved Politiken, Nyhedsavisen og Danmarks Radio. Nu ansat i Gravegruppen på Berlingske. Modtager af Cavlingprisen i 2017 og 2019.

Simon Bendtsen (1981), uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole i 2005. Tidligere ansat ved nyhedsbureauet Ritzau og Gravegruppen på Berlingske. Nu leder af Indsigtsgruppen og souschef på Berlingskes Businessredaktion. Modtager af Cavlingprisen i 2019.

Foredraget booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Tilbage til forsiden.

Vores nyhedsbrev

1-2 gange om måneden udsender vi et nyhedsbrev der indeholder aktuelle tilbud, nye forfattere, foredragsholdere, musikere, underholdere m.m.

Om Arte Booking

Siden 1946 har ARTE Booking formidlet foredrag, foredragsholdere, underholdning, stand-up komikere og musik.

Ring til os på 3848 1400 eller send en mail til booking@artebooking.dk. Vi tilbyder hurtig og professionel formidling. Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde den rette person til jeres næste arrangement.

Skriv til os via formular