Eva Jung, Simon Bendtsen og Michael Lund

Eva Jung

Historien der rystede Danmarks største bank: Få et unikt indblik i verdens største hvidvasksag
Få hele historien bag skandalen om magt, milliarder og mord, når de tre forfattere bag den anmelderroste bog ”Beskidte Milliarder” fortæller. Hvidvasksagen har i dag kostet bankledelsen i Danmark vigtigste bank jobbet, aktieværdien er skrumpet med 100 milliarder koner, og den har plettet Danmarks ry i omverdenen.

I 2019 modtog journalisterne Simon Bendtsen, Eva Jung og Michael Lund Cavlingprisen – Danmarks mest prestigefyldte journalistpris – for at afdække, hvad der viste sig at være nyere tids største erhvervsskandale. Hør om, hvordan de lag for lag afdækkede sagen med hjælp fra hemmelige møder med kilder i hele Europa, kæmpe store mængder af data og krypterede telefonforbindelser.

Foredragsholderne:

Eva Jung, uddannet journalist fra Syddansk Universitet i 2010. Tidligere ansat i Gravegruppen på Berlingske og udsendt som Berlingskes EU-korrespondent i Bruxelles. Nu ansat i Indsigtsgruppen på Berlingskes Business-redaktion. Modtager af Cavlingprisen i 2019.

Michael Lund (1979), uddannet journalist fra RUC i 2004. Tidligere ansat ved Politiken, Nyhedsavisen og Danmarks Radio. Nu ansat i Gravegruppen på Berlingske. Modtager af Cavlingprisen i 2017 og 2019.

Simon Bendtsen (1981), uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole i 2005. Tidligere ansat ved nyhedsbureauet Ritzau og Gravegruppen på Berlingske. Nu leder af Indsigtsgruppen og souschef på Berlingskes Businessredaktion. Modtager af Cavlingprisen i 2019.

Foredraget booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Tilbage til forsiden.

Del denne side på:
Til toppen