David Trads

David Trads

David Trads er journalist, forfatter, kommentator på tv, i radio og aviser og en af landets mest benyttede foredragsholdere. Trads,…

Læs mere
Book David

David Trads er journalist, forfatter, kommentator på tv, i radio og aviser og en af landets mest benyttede foredragsholdere. Trads, som har boet i USA i flere omgange, senest som USA-korrespondent for Berlingske, kender det store land bedre end de fleste – og hans stil er at skifte ubesværet mellem mødet med den almindelige amerikaner og det store perspektiv. Foredraget kan målrettes til alle typer af publikum – fra gymnasier over virksomheder til ældre og alt ind i mellem.

Foredrag af David Trads:

På jagt efter Amerikas sjæl

Det land, vi engang så op til, er i dyb krise. Demokratiet er truet af kolossal splittelse. Selv familier har svært ved at tåle hinanden på grund af politik. USA er plaget af mistillid, alt for mange våben, en ny grad af racisme og enorm ulighed. David Trads, forfatter til bestsellere om USA, senest ‘På jagt efter Amerikas sjæl’, fortæller underholdende og seriøst om, hvad pokker der sker i det store land. Og, bare rolig, han bringer også håb med.

Foredrag med David Trads booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Tilbage til forsiden.

Vores nyhedsbrev

1-2 gange om måneden udsender vi et nyhedsbrev der indeholder aktuelle tilbud, nye forfattere, foredragsholdere, musikere, underholdere m.m.

Om Arte Booking

Siden 1946 har ARTE Booking formidlet foredrag, foredragsholdere, underholdning, stand-up komikere og musik.

Ring til os på 3848 1400 eller send en mail til booking@artebooking.dk. Vi tilbyder hurtig og professionel formidling. Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde den rette person til jeres næste arrangement.

Skriv til os via formular