Connie Svendsen

Connie Svendsen
OM CONNIE SVENDSEN

Connie Svendsen er noget så sjældent som stewardesse og foredragsholder. Hun har en smittende positiv tilgang til livet, og har en fantastisk evne til at dele ud af sine erfaringer og gode råd, så de kan anvendes både privat og på arbejdspladsen. Flere end 60.000 tilhørere har allerede oplevet Connie som foredragsholder. Hendes fortællemåde har gjort, at deltagerne begejstres ved hendes historier, idet hun tør fortælle, hvad andre tænker.

Hendes 2 mottoer er:
“Hvis alle turde give det lille ekstra, ville verden være positivt forandret”. & “Det du fokuserer på, får du mere af “.

Hun startede sin første forretning som 19 årig og åbnede et par år senere endnu én i Stockholm.Hun har arbejdet som guide og airguide i Spies-koncernen og har igennem de sidste 25 år også været tilknyttet Dyrehavsbakken. Desuden har hun rejst Europa rundt med en tryllekunstner, været kæreste med en tidligere vinder af det Internationale Europæiske Melodi Grand Prix, født danmarks næststørste baby, svømmet med delfiner og dykket med hajer, og som konferencier tabt sine stifttænder uden at tabe fatningen. Connie Svendsen modtog i 2014 en pris for “BEDSTE KUNDESERVICE” i Thomas Cook Airlines, udvalgt blandt mere end 28.000 ansatte.

Hun ved hvad hun taler om!

Foredrag af Connie Svendsen:

Foredrag 1:  “FARVEL TIL BROKRØVENE” – En Peptalk om Arbejdsglæde og Livsglæde
Spænd sikkerhedsbæltet og gør klar til Take Of når stewardessen, Connie Svendsen går i luften med hendes nyeste foredrag. Hun fortsætter succesen fra ”Det Lille Ekstra” og går nu skridtet videre. Hun tør prikke til janteloven, gøre op med brokrøvene og sætter fokus på styrken i vores forskelligheder. Findes brokrøvene på din arbejdsplads? Når Connie Svendsen går på arbejde i Thomas Cook Airlines oplever hun sjældent en brovten passager, som ikke orker en uge med sol, mad og drikke. Alligevel er der dem, som ikke kan sove for havet brusen, eller synes der er for meget sand på stranden. Hvad sker der lige? Tænk, hvis det er nemt! Hvordan fastholder vi motivationen, gejsten, nuet og glæden ved at gå på arbejde? Vend dig rundt og måske er svaret lige bag dig. Så simpelt og dog så kraftfuldt. Bare kig i den retning, som giver løsningen.

Foredraget giver:

  • Motiverede medarbejdere
  • Færre sygedage
  • Mindre brok
  • Større arbejdsglæde
  • Mere humor
  • Mere trivsel

Kom og bliv topinspireret og få rørt lattermusklerne. Varighed: fra 60 – 75 min.

Foredrag 2: Det lille ekstra – en peptalk om arbejdsglæde
Et simpelt redskab til virksomheder leveret med en god portion humor og selvironi, samt masser af sjove inspirerende eksempler fra hverdagen. At give “Det Lille Ekstra” vil føre til store forandringer og resultater i forhold til sig selv, sin familie og på arbejdspladsen. Det handler om at ændre holdning og gøre bare en lille forskel hver dag. Større arbejdsglæde skaber flere tilfredse kunder. Flere tilfredse kunder skaber meromsætning. Påstand: Alle kan lære det, det er gratis, det smitter, som en luftbåren virus, produktionen stiger, sygefravær falder, mindre stress, bedre teamwork, bedre og hurtigere kommunikation. Varighed: fra 60 – 75 min. Hvis alle turde give det lille ekstra ville verden være positivt forandret

Foredrag 3: At turde livet – en peptalk om positivitet og livskvalitet
Med udgangspunkt i sit eget meget spændende liv, tager Connie Svendsen deltagerne med på sit livs rejse. Lige fra hun som 15-årig stod på friluftsscenen sammen med Pjerrot, og til hun sammen medsin 8-årige søn rejste alene rundt i Østen. Foredraget er fyldt med humor og fanger deltagerne fra start til slut. Budskabet er: At turde hoppe på livets tog og tage de chancer der byder sig. Hun vil med sin menneskelige indsigt give tilhørerne et positivt vink med sin vognstang, idet hun tør sige hvad andre tænker. Tør du hoppe på livets tog eller bliver du stående på perronen?

Foredrag 4: Det du fokuserer på, får du mere af
Hvor lang tid varer en krise? Tør du kigge på det som en tilstand, og derigennem få værktøjer til egen og andres succes. Et jordnært foredrag for alle. Connie Svendsen giver rå og ærlige budskaber på løsningerne, krydret med en god portion humor.

Foredrag med Connie Svendsen booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Tilbage til forsiden.

Del denne side på:
Til toppen