Christiane Vejlø

Christiane Vejlø

Christiane Vejlø er en af Danmarks absolut stærkeste profiler indenfor forholdet mellem mennesker og teknologi. Med en Cand. mag. i medievidenskab, en både kreativ og strategisk baggrund på ledelsesniveau i medie- og telebranchen samt 10 års erfaring i det digitale startup miljø, bringer Vejlø et skarpt og inspirerende indblik i skelsættende digital innovation, teknologiske trends og brugeradfærd. Ud over sit virke som keynote speaker og moderator sidder Christiane Vejlø i en række bestyrelser og råd bl.a. regeringens Disruptionråd. Hun rådgiver desuden virksomheder, politikere og topchefer om digitale trends. Hun er vært på Radio24syv programmet Elektronista og hun er designer af den internationale fashiontech succes – Elektronista Clutch.

Foredrag 1: Dataetik – Øverst på dagsordenen nederst på bundlinjen
Kan det betale sig at være god? Kan det ligefrem være en god forretning fokusere på ansvarlig brug og håndtering af data og tech? Ja siger Christiane Vejlø, der som digital trendanalytiker i 15 år har fulgt teknologibranchens gøren og laden i både ind- og udland. I 2018 stod Vejlø i front som formand for regeringens ekspertgruppen om dataetik. Efter grundig research, møder, åbne datasaloner og internationale rejser stod det klart, at dataetik kan blive danske virksomheders nye konkurrencefordel. Der er masser af muligheder i data, hvis man bruger det målrettet og fornuftigt. Man taler om data, som det nye råstof, vi kan trække på, når vi skal udvikle nye innovative og smarte produkter, tjenester, services og forretninger til fordel for forbrugerne og samfundet. Det nye er, at vi har fået flere digitale muligheder for at indsamle, samkøre og analysere data og med det følger også en del etiske udfordringer. Det er nemlig ikke alle virksomheder eller stater for den sags skyld, som arbejder for brugerens og borgerens bedste. I foredraget Dataetik- øverst på dagsordenen nederst på bundlinjen viser Vejlø, hvorfor dataetik bør stå øverst på alle virksomheders dagsorden for at skabe resultater nederst på virksomhedens bundlinje.

Foredrag 2: Elektronista Trendsession 2019
Vejlø udvælger det som din virksomhed SKAL vide om forholdet mellem mennesker og ny teknologi. Den teknologiske udvikling som kommer til at ændre hele fundamentet for din virksomhed, for dig, for din familie og for vores samfund. Et foredrag om de digitale trends som påvirker vores liv, jobs, sundhed og relationer. I denne session vil I blive præsenteret for 5-8 af de seneste, afgørende teknologitrends og en stærk række af konkrete cases med fremadskuende brands og innovatører, som allerede trækker på disse trends. I sendes afsted med konkrete actions som I kan starte med allerede i morgen. Emner kan f.eks. være nye platforme, internet of things, kunstig intelligens, The Upgrade Society, Wearables, Future apps, digital sundhed, deleøkonomi, Fashiontech, Big data, 3D print, Selftracking, The Connected home/IoT, Digital retail, Future health, Social media og etik. Varighed: ca. 1 time inklusiv en spørgerunde til slut. Alle deltagere får mulighed for gratis at downloade bogen Klog på fremtiden. Særlige ønsker aftales med kunden.

Foredrag 3: The Upgrade Society – Vind den digitale kunde
Hvordan tænker, handler og shopper den digitale bruger? Hør hvilke afgørende digitale trends din virksomhed SKAL kende for overhovedet at blive taget i betragtning, når den moderne bruger vælger brand, butik og likes. Bliv klogere på fremtidens serviceskrav, kundens bevægelser på de digitale platforme og se cases fra brands det har forstået hvad der skal til. Det handler om et helt nyt samfund, hvor alt kan opgraderes. Vinderne bliver dem der forstår The Upgrade Society. Varighed: ca. 1 time inklusiv en spørgerunde til slut. Særlige ønsker aftales med kunden.

Foredrag 4: Fremtidens Medier- Om at være contentproducent med AI og data?
Hvad sker der med journalister, når tallene tydeligt viser at en stor del af artikelskrivningen kan overtages af kunstig intelligens? Hvad skal der til for at holde indholdsbrugeren fast, og hvordan bruger man data i medieforretningen uden at blive creepy? Foredraget guider til fremtiden for kommunikatører, journalister og medier. Undervejs afsløres det, hvordan du finder balancen, hvor du kan se dig selv i øjnene og samtidig få kliks på dit indhold. Christiane Vejlø forklarer hvorfor menneskelige egenskaber er mere vigtige end nogensinde, og hvordan du bruger netop dem til at holde dig væsentlig i mediefremtiden. Varighed: ca. 1 time inklusiv en spørgerunde til slut. Særlige ønsker aftales med kunden.

Foredrag 5: Fordyb dig- Om langsomme oplevelser i en hurtig tid
Under udarbejdelse….Book fra efteråret 2019.

 

Foredrag med Christiane Vejlø booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Tilbage til forsiden.

 

Del denne side på:
Til toppen