Christiane Vejlø

Christiane Vejlø

Elektronista Media direktør Christiane Vejlø har arbejdet som foredragsholder og moderator på konferencer i ind- og udland i over…

Læs mere
Book Christiane

Elektronista Media direktør Christiane Vejlø har arbejdet som foredragsholder og moderator på konferencer i ind- og udland i over 15 år. Med mange år i tele- og techbranchen og en kandidatgrad i Medievidenskab kommer hun med en helt unik ekspertviden om digitalisering, teknologiudviklingen, medieplatforme og nye forretningsmodeller. Viden som garanterer relevante refleksioner og spørgsmål undervejs. Christiane Vejlø er kendt for at underholde og inspirere salen som foredragsholder, og for på afslappet vis at få talere og paneldeltagere til at stråle med deres viden og kompetencer i rollen som moderator.

Foredrag af Christiane Vejlø:

Foredrag #1 Kunsten at bygge fremtiden
Verden er ikke som den var. Lige nu befinder vi os i en tid, hvor vi står foran nogle afgørende spørgsmål. Hvordan tænker vi nyt og skaber innovation, når en verdensomspændende pandemi har vendt op og ned på det, vi troede vi var- både som virksomheder og som mennesker? Hvad vil det sige at være menneske, når verden fyldes af kunstig intelligens, virtuelle møder og metaverset snart bliver vores nye møde sted? Er data og AI vores redning eller en trussel mod rettigheder, vi har bygget op gennem generationer? Hvilke fælles mål sætter vi os som individer- og som samfund? Og hvordan sikrer vi, at teknologien hjælper os til at nå de mål?

Under foredraget bliver I introduceret til en række skelsættende digitale trends og får et blik ind i fremtiden. Et foredrag som giver lyst til at skabe gode idéer til en bedre fremtid.

Foredrag #2 Ansvarlig innovation med data
Der er masser af muligheder i data, hvis man bruger det målrettet og fornuftigt. Man taler om data, som det nye råstof, vi kan trække på, når vi skal udvikle nye innovative og smarte produkter, tjenester, services og forretninger til fordel for forbrugerne og samfundet. Det nye er, at vi har fået flere digitale muligheder for at indsamle, samkøre og analysere data og med det følger også en del etiske udfordringer. Det er nemlig ikke alle virksomheder eller stater for den sags skyld, som arbejder for brugerens og borgerens bedste. Det er afgørende at en krisetid bliver brugt som afsæt til ansvarlig innovation og ikke som springbræt til øget kontrol. Digital ansvarlighed bliver en af 20’ers største digitale trends, men at udvikle produkter med en god smag i munden kan også blive en god forretning, siger Christiane Vejlø, der som digital trendanalytiker i 16 år har fulgt teknologibranchen i både ind- og udland. I 2018 stod Vejlø i front som formand for regeringens ekspertgruppen om dataetik. Nu bestrider hun en post i regeringens dataetiske råd og i Dansk Erhvervs fremtidsråd Tigerrådet. Og så har hun skrevet bogen “Den gode idé” om ansvarlig innovation for fremtiden. (få bogen gratis her). Et foredrag som giver stof til eftertanke. Kan også bookes med både Christiane Vejlø og professor Mikkel Flyverbom, som 3 timers master class med praktiske øvelser. Vil du vide mere så skriv til info(at)elektronista.dk

Foredrag #3 – 5 Trends mod fremtidens arbejdsliv
Futurist og digital trendanalytiker Christiane Vejlø tager dig med på en spændende rejse, hvor du bliver klogere på den teknologiske udvikling, som kommer til at ændre hele fundamentet for din arbejdsplads og for verden omkring dig. Med tankevækkende cases og underholdende eksempler præsenterer Vejlø de 5 afgørende teknologitrends, vi alle bør være opmærksomme på lige nu. Et foredrag om fremtidens arbejdsliv, innovation og kompetencer set i lyset af de digitale trends, som påvirker vores liv, sundhed og relationer. I møder en stærk række fremadskuende innovatører, som allerede trækker på disse trends, og I sendes afsted med konkrete actions, som I kan starte med allerede i morgen. Der er vitaminer til hjernen, etiske dilemmaer og masser af tankevækkende viden, som vi garanterer du ikke slipper lige med det samme.

Elektronista direktør Christiane Vejlø holder foredraget som typisk vil vare 1 time inklusiv en spørgerunde til slut. Alle deltagere får mulighed for gratis at downloade bogen Klog på fremtiden. Særlige ønsker aftales med kunden.

Foredrag #4- Hvad siger litteraturen om fremtiden?
Hvad siger fortidens monstre, tortur og fri sex om fremtiden? Futurist og Cand. mag i medievidenskab og religionsvidenskab Christiane Vejlø tager Jer med på en rejse fra nogle af fortidens helt store litterære værker til fremtidens gennemdigitaliserede samfund. Hvad har Mary Shelleys Frankenstein med kunstig intelligens at gøre? Hvad fortæller George Orwells 1984 om overvågning og fake news? Og hvad for et verdenssyn afspejler Aldous Huxleys Fagre nye verdens masseproducerede, perfekte mennesker? Foredraget varer 90 minutter og inkluderer aktive øvelser og etiske dilemmaer, hvor salen inddrages. Afhold første gang for NATO i Warsaw.

Foredrag med Christiane Vejlø booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Tilbage til forsiden.

 

Vores nyhedsbrev

1-2 gange om måneden udsender vi et nyhedsbrev der indeholder aktuelle tilbud, nye forfattere, foredragsholdere, musikere, underholdere m.m.

Om Arte Booking

Siden 1946 har ARTE Booking formidlet foredrag, foredragsholdere, underholdning, stand-up komikere og musik.

Ring til os på 3848 1400 eller send en mail til booking@artebooking.dk. Vi tilbyder hurtig og professionel formidling. Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde den rette person til jeres næste arrangement.

Skriv til os via formular