Cecilie Frøkjær

Cecilie Frøkjær

I 20 år har danskerne kunnet begynde eller afslutte dagen med den charmerende Cecilie Frøkjær kørende på skærmen i ”Go´morgen”-…

Læs mere
Book Cecilie

I 20 år har danskerne kunnet begynde eller afslutte dagen med den charmerende Cecilie Frøkjær kørende på skærmen i ”Go´morgen”- eller ”Go´ aften Danmark.” Igennem sit arbejde har hun mødt utroligt mange mennesker, som hun fortæller om i sit foredrag. 5 år i træk blev skønne og herlige Cecilie Frøkjær kåret som ”Årets TV-værtinde” af de 4 største TV-kanaler i landet – og dét med god grund. Cecilie, der de seneste 20 år har været en af landets mest fremtrædende TV-værter, er efterhånden som en grundsøjle i dansk talkshows-TV. Med stor professionalitet, en skarp hjerne og et smil på læben har Cecilie for længst markeret sig som en af vores helt store mediepersonligheder herhjemme. Man kan ikke sige ”Go’ Aften”- eller ”Go’ Morgen, Danmark”, uden at sige Cecilie Frøkjær. Cecilie Frøkjær har med sine mange års indblik i forskellige mennesker og deres historie, opnået en fantastisk menneskeforståelse, der gør hende oplagt som foredragsholder, konferencier eller vært.

Cecilie er lige nu aktiv med foredragene: “Frøkjær og Fruen” og ”Tusindvis af mennesker”.

Cecilie Frøkjær er kendt fra:
  • Cecilies Bogshow (2015), TV2 Charlie
  • Fast vært på TV2 Charlies Hjertegalla
  • Go’ Aften Danmark (2010-2016), TV2
  • Fruen kommer i dag (2010), interview med Lise Nørgaard, Gyldendal
  • Årets Kvindelige TV-vært (2007-2008), Billedbladet
  • Lys i Livet (2005), interview med Jane Aamund, People’s Press
  • Årets TV-værtinde (2004-2008), TV-Prisen
  • Go’ Morgen Danmark (1996-2009), TV2
Endnu mere om Cecilie Frøkjær

Cecilie Frøkjær er en af tidens mest populære TV-værter med fast rolle i ”Go’ Morgen”- og ”Go’ Aften Danmark” samt med værtsroller på indsamlingsprogrammet ”Knæk Cancer”, årskavalkaden på TV2 ”De Største Øjeblikke” og ikke mindst med hendes eget show ”Cecilies Bogshow”, der blev vist på TV2 Charlie. Cecilie Frøkjær sprang som ny udklækket journalist over på det nye ”Go’ Morgen Danmark” på TV2, hvor hun dannede makkerpar med Michael Meyerheim. Her fungerede Cecilie som fast vært i over 10 år, som alle danskere kunne zappe over på i hverdagsmorgenerne. Med varme og begavelse bragte Cecilie nyheder, vejr og aktuelle temaer og gjorde så stor en præstation, at hun i hele årrækken fra 2004 til 2008 var suveræn vinder af TV-prisen for ”Årets TV-værtinde”, som blev kåret af Danmarks samlede største kanaler – DR, TV2, TV3 og SBS TV. Også Billedbladets læsere overrakte hende i to år en pris, da de havde stemt på hende som ”Årets Kvindelige TV-vært”. Efter et par års pause, vendte Cecilie tilbage på skærmen i 2010, hvor hun blev fast vært hos ”Go’ Aften Danmark”.

Cecilie har også bevist sit skriftlige talent ved at udgive bøger baseret på interviews med nogle af denne tids største kvindelige personligheder. Cecilies bogdebut skete under titlen ”Gennem Østrogenmuren”, der berettede om nutidens kvindeliv. Herefter har hun været forfatter og interviewer på to portrætbøger med Jane Aamund og Lise Nørgaard – henholdsvis med titlerne ”Lys i livet” og ”Fruen kommer i dag”.

Foredrag af Cecilie Frøkjær:

Foredrag 1: Tusindvis af mennesker
Cecilie Frøkjær har mødt flere mennesker end de fleste – politikere, skuespillere, sangere, forfattere og alle slags danskere med hver deres personlige historie. Og nu er hun klar til at fortælle om sine oplevelser. Med humor og selvironi fortæller Cecilie Frøkjær, hvad hun lærte af møderne med blandt andre Lise Nørgaard, Jane Aamund, Britney Spears – og sin gamle klassekammerat Thor. Glæd dig til et underholdende, tankevækkende og personligt foredrag, hvor Cecilie Frøkjær også fortæller om, hvordan du selv kan blive bedre til at lytte, når livet eller mennesker, du møder på din vej, har noget vigtigt at fortælle dig!

Foredrag 2: Frøkjær og Fruen
Cecilie Frøkjær og Lise Nørgaard er blandt landets mest kendte og beundrede kvinder og begge har med humor og vid begejstret flere generationer. Senest er de sammen udkommet med den bedst sælgende interviewbog ”Fruen kommer i dag,” der med indlevelse og livsglæde skildrer Lise Nørgaards lange og ekstraordinære liv. Siden har samarbejdet udviklet sig til et nært venskab, som den populære tv-vært og forfatter Cecilie Frøkjær nu åbner op for i et nyt foredrag.

”Frøkjær og Fruen” tager udgangspunkt i Lise Nørgaard, en elsket, feteret og vital kvinde, der er gået ind i sit 100. år og lever efter devisen: ”Vi skal have det hele med.” Cecilie fortæller med sin sædvanlige charme om det sjove og lærerige venskab – og om Lises strategier til at opnå et langt, værdigt og tilfredsstillende liv. Foredraget vil fokusere på, hvad Cecilie har lært af sit makkerskab med ”Fruen”, men også hvad vi alle sammen kan lære af Danmarks mest imponerende pensionist. Glæd dig til et underholdende, livsbekræftende og tankevækkende foredrag om visdom og venskab mellem to kvinder fra hver sin generation.

Foredrag med Cecilie Frøkjær booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Udtalelser:

Hun var fantastisk og en skøn kvinde. Publikum var MEGET begejstrede”
Lene Fribo, FOF Djursland

”Foredraget var relevant og underholdende, og både mænd og kvinder gav udtryk for, at det var meget interessant. Cecilie Frøkjærs lune og humor, som vi kender fra tv-skærmen, skinnede også tydeligt igennem ved foredraget […]. Hendes uhøjtidelighed, som især fremgik gennem nogle billedvalg under foredraget, var med til at skabe en afslappet og morsom stemning. […] I forlængelse heraf giver jeg mine bedste anbefalinger til andre, som skulle ønske et foredrag med Cecilie Frøkjær”.
Ernst Trillingsgaard, Aalborg Kongres & Kulturcenter

Tilbage til forsiden.

Vores nyhedsbrev

1-2 gange om måneden udsender vi et nyhedsbrev der indeholder aktuelle tilbud, nye forfattere, foredragsholdere, musikere, underholdere m.m.

Om Arte Booking

Siden 1946 har ARTE Booking formidlet foredrag, foredragsholdere, underholdning, stand-up komikere og musik.

Ring til os på 3848 1400 eller send en mail til booking@artebooking.dk. Vi tilbyder hurtig og professionel formidling. Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde den rette person til jeres næste arrangement.

Skriv til os via formular