Carsten Werge

Carsten Werge, journalist, tv-vært og fodboldkommentator, er født i 1959 og har mere end 40 års erfaring på arbejdsmarkedet.…

Læs mere
Book Carsten

Carsten Werge, journalist, tv-vært og fodboldkommentator, er født i 1959 og har mere end 40 års erfaring på arbejdsmarkedet. Han har siden 1988 primært arbejdet som sportskommentator – med fodbold som sit største ansvarsområde. Carsten Werge, der siden 1998 været fast kommentator hos TV3/Viasat/Nentgroup og fra 2021 fodboldredaktør hos TV 2, er den journalist i Danmark der har kommenteret flest danske superligakampe. Han har masser af erfaring fra de store slutrunder og er formentlig den kommentator i verden, der har kommenteret flest kampe i den fineste af alle  fodboldturneringer, Champions League. Derudover har Carsten været vært på forskellige fodboldprogrammer: Onside, Det Bare Fodbold, Tipslørdag, Fodbold For Fan, Fodbold Uden Filter m.m. Carsten Werge har derudover i hele sin karriere skrevet stribevis af fodboldbøger.

Foredrag af Carsten Werge:

Foredrag 1: Fodbold på den lange bane
Carsten Werge er leveringsdygtig i vanvittige fortællinger fra et langt kommentatorliv på alverdens fodboldstadions. Hans foredrag tilsættes holdninger til, hvordan fodbolden har forandret sig på godt og ondt. Anekdoterne fortælles med et godt glimt i øjnene, men også med vid og bid.

Foredrag 2: Foredrag om sygdomsforløb
Carsten Werge var i 2018 så alvorligt syg med en betændt bugspytkirtel, at han i en lang periode svævede mellem liv og død. Det dramatiske sygdomsforløb satte gang i en masse tanker, og fodboldkommentatoren fortæller råt for usødet om den barske tid, hvor han kæmpede for sit liv.

Konferencier/ordstyrer
Carsten Werge har stor erfaring i rollen som konferencier, hvor han med et snert af frækhed og markante holdninger formår at binde tingene sammen. Fodboldkommentatoren har gennem årene været vært på forskellige debatprogrammer på tv inden for sportens verden, men har også erfaringer med arrangementer udenfor sportens verden. Herunder koncerter, større fødselsdagsarrangementer osv.

Foredrag med Carsten Werge booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Tilbage til forsiden.

Vores nyhedsbrev

1-2 gange om måneden udsender vi et nyhedsbrev der indeholder aktuelle tilbud, nye forfattere, foredragsholdere, musikere, underholdere m.m.

Om Arte Booking

Siden 1946 har ARTE Booking formidlet foredrag, foredragsholdere, underholdning, stand-up komikere og musik.

Ring til os på 3848 1400 eller send en mail til booking@artebooking.dk. Vi tilbyder hurtig og professionel formidling. Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde den rette person til jeres næste arrangement.

Skriv til os via formular