Carl Holst

Carl Holst

Carl Holst er højskolebarn fra Rødding Højskole hvor han stadigvæk bor og føler sig tilknyttet. Han er læreruddannet og har…

Læs mere
Book Carl

Carl Holst er højskolebarn fra Rødding Højskole hvor han stadigvæk bor og føler sig tilknyttet. Han er læreruddannet og har arbejdet som lærer på Povlsbjergskolen i Vojens. Forhenværende Landsformand for Venstres Ungdom, amtsborgmester i Sønderjyllands amt, regionsrådsformand for Region Syddanmark, forhenværende forsvarsminister og minister for nordisk samarbejde samt folketingsmedlem for Venstre. I 2015 begyndte flere sager at rulle mod Carl Holst, da han blev udnævnt som forsvarsminister, og blot 93 dage efter måtte han trække sig fra sine ministerposter. Efterfølgende har Carl været både socialordfører, indenrigsordfører og kirkeordfører. Siden 1. januar 2019 har Carl Holst været bestyrelsesformand for Idrættens Analyseinstitut (Idan). 2019 udgav han i samarbejde med Bent Winther bogen CARL – prisen for et liv i politik på forlaget Momenta. Han genopstillede ikke ved folketingsvalget 5. juni 2019.

Foredrag af Carl Holst:

Foredrag 1: CARL – prisen for et liv i politik
”CARL – prisen for et liv i politik” (2019) er Carls personlige beretning om, hvad der skete, da han blev kastet ud i sit livs nedtur, mistede en del af sin tro på retssamfundet, det politiske system og ikke mindst den frie presse. Om tiden i de danske mediers søgelys, en undersøgelse af Statsforvaltningen, en advokatundersøgelse og en efterfølgende politiefterforskning. Hvordan holder man sammen på sig selv og sin familie når man kommer i krise og hvordan kommer man videre med livsglæde og uden bitterhed. Med dette foredrag får du et personligt indblik i politikeren og personen Carl Holst, og hører om det virkelig har været hele prisen værd.

Foredrag 2: Fake news – eller misvisende mediedækning
Carl Holst har om nogen været igennem mediemøllen og kommet ud gennem valserne. Med udgangspunkt i sin bog ”CARL – prisen for et liv i politik” (2019) fortæller Carl Holst, hvordan han håndterede de mange fejlagtige beskyldninger, som kom væltende ned over ham i hans ministerperiode i 2015, heriblandt antallet af
aviser, han fik tilsendt, samt udgifter til coaching og sprogundervisning. Beskyldningerne blev alle trukket tilbage efter både en advokatundersøgelse, en politiefterforskning og en undersøgelse af Statsforvaltningen, men det fik aldrig den samme medieomtale, som da sagerne først dukkede op. Gennem personlige erfaringer og politiske holdninger fortæller Carl Holst om, hvor svært det er at overkomme en dom, når den først er fældet af medierne. Samtidig forsøger Carl Holst kan drage nogle paralleller til den generelle samfundsudvikling og udviklingen i måden den politiske debat foregår. Samt ikke mindst hvorfor det er farligt for den folkelige samtale.

Foredrag 3: Grundtvig og Grundtvigianisme
Carl Holst er vokset op i et hjem med stærke rødder både i det indre missionske miljø og i grundtvigianismen. Selv betegner han sig som en glad grundtvigianer, og hans viden om Grundtvig er stor. Men hvad vil det sige at være grundtvigianer? Hør Carl Holst bud, og hvordan han selv bruger Grundtvigs filosofi i sin hverdag. Med udgangspunkt i nogle af Grundtvigs sange og salmer – som synges og fortolkes – fortælles der bl.a. om Grundtvigs tanker om livsglæde, kærlighed, oplysning og hans skoletanker.

Foredrag med Carl Holst booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Tilbage til forsiden.

Vores nyhedsbrev

1-2 gange om måneden udsender vi et nyhedsbrev der indeholder aktuelle tilbud, nye forfattere, foredragsholdere, musikere, underholdere m.m.

Om Arte Booking

Siden 1946 har ARTE Booking formidlet foredrag, foredragsholdere, underholdning, stand-up komikere og musik.

Ring til os på 3848 1400 eller send en mail til booking@artebooking.dk. Vi tilbyder hurtig og professionel formidling. Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde den rette person til jeres næste arrangement.

Skriv til os via formular