Bubber

Bubber

Foredrag af Bubber: BUBBER – har lavet TV hele sit voksne liv og sideløbende med sin tv karriere er…

Læs mere
Book
Foredrag af Bubber:

BUBBER – har lavet TV hele sit voksne liv og sideløbende med sin tv karriere er Bubber nu også foredragsholder. Han har aldrig været bange for at være den han er og elsker at udfordre sit talent. Uanset hvad han har kastet sig ud i er det blevet en succes. Lige fra Badekarret til Snurresnups Søndagsklub til Den Store Klassefest. I 7 sæsoner  har været på landevejene med Cirkus Arena, han har haft sit eget show sommer efter sommer på plænen i Tivoli i københavn. Han har skrevet børnebøger og har stået i spidsen for TV2 talentshow Scenen Er Din. Han insturerede sin første spillefilm i 2008. Frode og alle de andre rødder med 225.000 solgte billetter. Bubber har rejst verden rundt med den noget umage partner, nemlig Jægersoldaten B.S. Christiansen her skulle der for alvor brydes grænser. Der bliver også brudt grænser og fordomme i Bubbers seneste udsendelser, Damnark ifølge Bubber. Her møder Bubber, med sin utrolige nyskerrighed og totalt åbne sanser, et helt andet Danmark end det man umiddelbart kender. Her tager tv-værten os alle med bag de ellers så lukkede døre! Hans smil, hans stemme og hans ligefremme, lattermilde og ikke mindst uspolerede åbne tilgang til verden nedbryder alle barrierer hos tilskueren.

FOREDRAGET:

Positivitet og livsglæde
Få det bedste ud af livet… du vælger selv. Et åbent og ærligt foredrag, en peptalk I at bevarer sindet åbent og holde fast i evnen til at glædes over både store og små ting i hverdagen, udstråler vi en positivitet, kan det ikke undgå at smitte af på hele vores liv – både I det private og arbejdslivet. Udfordringerne på vores vej er med til at vise nye veje og lukke op for spændende muligheder, når vi møder verden og andre mennesker åbent og fordomsfrit.

Bubber er om nogen i dette land kendt for sin enestående evne til at turde være nysgerrig, gå nye veje og overskride sine grænser. I dette foredrag fortæller han, hvad der giver ham modet til at turde vælge udfordringerne, og hvordan vi alle kan arbejde bevidst på at holde fast i  positivitet og livsglæde. Om at turde være et ordentligt menneske!

Foredrag med Bubber booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Tilbage til forsiden.

Vores nyhedsbrev

1-2 gange om måneden udsender vi et nyhedsbrev der indeholder aktuelle tilbud, nye forfattere, foredragsholdere, musikere, underholdere m.m.

Om Arte Booking

Siden 1946 har ARTE Booking formidlet foredrag, foredragsholdere, underholdning, stand-up komikere og musik.

Ring til os på 3848 1400 eller send en mail til booking@artebooking.dk. Vi tilbyder hurtig og professionel formidling. Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde den rette person til jeres næste arrangement.

Skriv til os via formular