Brian Sandberg

Brian Sandberg

Brian Sandberg er aktuel med bogen "Unåde - mit liv som bad standing". Om bogen: Hells Angels sætter Brian…

Læs mere
Book Brian

Brian Sandberg er aktuel med bogen “Unåde – mit liv som bad standing”.

Om bogen:

Hells Angels sætter Brian Sandberg i stævne en julidag i 2017. Med ét er hans status i miljøet ændret til Bad Standing –et brændemærke, der varsler unåde og placerer ham i det farlige ingenmandsland, hvor han i sin tid som toprocker selv har sendt flere medlemmer hen.

Hvor søger han hen, når rygdækningen fra broderskabet er væk? Kan han ryste gamle vaner og fjender af sig, eller lader han sig friste, når miljøet alligevel giver ham en udvej?

Og kan han lægge kokain, vold og hurtige penge på hylden? Brian Sandberg fortæller hele sandheden om stoffer og vold, men giver også helt nye og ufortalte detaljer om arbejdet for svindleren Stein Bagger.

Tre gange har fjender forsøgt at tage livet af han, men først da et blødende modermærke under en overstreget Hells Angels-tatovering viser sig at være kræft, begynder Sandberg for alvor at frygte for sit liv.

Unåde – Mit Liv i Bad Standing er en insiderberetning om livet ind og ud af rockermiljøet. Men også fortællingen om en forbryder, der endelig bliver indhentet af sin egen samvittighed.

Brian Sandberg er medforfatter til 4 bøger: “Gangster”, “Exit Hells Angels”, Exit Sandberg” og senest “Unåde – mit liv som bad standing” (2023). Brian har også deltaget i flere tv dokumentarprogrammer: “Krimi 5”, “Jetsetrockeren”, “Bandekrigerne” på TV2, og siden “Frontalt” på TV3.

Foredrag af Brian Sandberg:

Mit liv i Rocker-miljøet
Brian holder foredrag om sit liv i Rocker-miljøet igennem 20 år på godt og ondt, hvor han har været medlem af både Hells Angels og Bandidos. Han fortæller åbent og ærligt om sin tid i et miljø, hvor man ikke ved, om man er købt eller solgt før de ugentlige møder i klubben, og hvor begrebet “BAD STANDING” er en del af hans hverdag. Foredraget handler også om Danmarks historiens største svindler Stein Bagger, som Brian Sandberg var livvagt for. Han blev ramt af moder-mærkekræft i 2012, og har været i behandling i snart 4 år. Udover det har Brian deltaget og afsluttet politiets og kommunens EXIT program. Stil ham spørgsmål helt uden filter.

Foredrag med Brian Sandberg booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Tilbage til forsiden.

Vores nyhedsbrev

1-2 gange om måneden udsender vi et nyhedsbrev der indeholder aktuelle tilbud, nye forfattere, foredragsholdere, musikere, underholdere m.m.

Om Arte Booking

Siden 1946 har ARTE Booking formidlet foredrag, foredragsholdere, underholdning, stand-up komikere og musik.

Ring til os på 3848 1400 eller send en mail til booking@artebooking.dk. Vi tilbyder hurtig og professionel formidling. Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde den rette person til jeres næste arrangement.

Skriv til os via formular