Bjarne Henrik Lundis

Bjarne Henrik Lundis

Bjarne Henrik Lundis, har som journalist arbejdet på dag- og ugeblade og er forfatter til 30 bøger, blandt andet biografien ”Arven efter Anker” om tidligere statsminister Anker Jørgensen.

Foredrag af Bjarne Henrik Lundis:

Foredrag 1: Hele Danmarks: Anker Jørgensen
Der er ikke nogen statsminister i nyere tid, der er blevet så respekteret og populær som Anker Jørgensen. I foredraget fortæller Bjarne Henrik Lundis som kendte Anker godt, om ham som både politiker, fagforeningsmand og privatperson, og vi hører om nye og ukendte sider af mennesket Anker Jørgensen. Med udgangspunkt i de politiske holdninger og visioner om at kæmpe for de svageste i samfundet, sættes der fokus på hans betydning for dansk politik i dag.

Foredrag 2: Tove Ditlevsen: Et spørgsmål om liv og død
Forældrenes manglede kærlighed blev på godt og ondt et vigtigt omdrejningspunkt i både Tove Ditlevsens forfatterskab og privatliv. Vi kommer helt tæt på Stenbroens nok skrøbelig, men klareste stemme. Vi hører om Tove Ditlevsens liv lige fra barndommens gade Hedebygade over, at hun blev misbruger til, at hun i sine bøger gik tæt på både sin familie og ægtemænd. Tove Ditlevsen var ikke bange for at udlevere nogen – ikke mindst sig selv.

Foredrag med Bjarne Henrik Lundis booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Tilbage til forsiden.

 

Del denne side på:
Til toppen