Bernhard Nordentoft

Bernhard Nordentoft

Bernhard Nordentoft tilbyder foredraget Tro, håb og kærlighed i sklerosens tegn. Foredraget er en personlig beretning om at leve…

Læs mere
Book Bernhard

Bernhard Nordentoft tilbyder foredraget

Tro, håb og kærlighed i sklerosens tegn.

Foredraget er en personlig beretning om at leve i 30 år med den kroniske sygdom multipel sklerose. Det er en modig, humoristisk og åbenhjertig fortælling uden filter. Om at bevare livsglæden, selvom sygdommen langsomt tager magt over kroppen.

Bernhard Nordentoft går i dybden med enkelte dele af bogen og tager derpå diskussion om hvordan man lever med så kompleks en sygdom. Hvordan man bibeholder troen på fremtiden og glæden trods truende helbred. På den vis berører foredraget alle som lever med kroniske lidelser.

CV: Bernhard Nordentoft
IT Ingeniør. Ansat i Udenrigsministeriet
55 år gammel
Gift og har to voksne børn
Udgiver sin debutbog 18. oktober på forlaget GAD. ”Tro, håb og kærlighed i sklerosens navn”. Om at leve i 30 år med en kronisk sygdom, som langsomt tager magten over kroppen.

Foredrag med Bernhard Nordentoft booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Tilbage til forsiden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vores nyhedsbrev

1-2 gange om måneden udsender vi et nyhedsbrev der indeholder aktuelle tilbud, nye forfattere, foredragsholdere, musikere, underholdere m.m.

Om Arte Booking

Siden 1946 har ARTE Booking formidlet foredrag, foredragsholdere, underholdning, stand-up komikere og musik.

Ring til os på 3848 1400 eller send en mail til booking@artebooking.dk. Vi tilbyder hurtig og professionel formidling. Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde den rette person til jeres næste arrangement.

Skriv til os via formular