Ann-Mari Max Hansen

AnnMari Max Hansen

AnnMari Max Hansen har tidligere været ansat på Det kgl. Teater og spillet hovedroller i såvel det moderne som…

Læs mere
Book AnnMari

AnnMari Max Hansen har tidligere været ansat på Det kgl. Teater og spillet hovedroller i såvel det moderne som det klassiske repertoire. Hun har desuden medvirket i adskillige musicals, bl.a. ”Les Miserables”, ”Over the Rainbow”, ”Cabaret”, ”Tiggeroperaen” og senest i ”Spillemand på en tagryg” og ”Oliver Twist” på Det ny Teater i København. Desuden har hun medvirket i flere film, bl.a. ”Vinterbørn”, ”Løgneren”, ”Elise” og ”Øjeblikket” samt indspillet CD’er og tv, revy og kabaret.

AnnMari Max Hansen tilbyder en fortælle- og sangaften om kvinderne i N.F.S. Grundtvigs liv:

“Lidenskab for liv!”

                   
Tegning af Grundtvig, P.C. Skougaard, 1847.        Foto af AnnMari Max Hansen, 2020

”N.F.S. Grundtvig har altid stået som en lettere støvet, bleg figur i min bevidsthed. Nok vidste jeg at han havde skrevet et utal af salmer og at han var inspirator og fundamentet i højskolebevægelsen, men derudover rakte min viden om ham ikke langt. Og sådan tror jeg (desværre) der er mange, der har det i dag. Ad uransalige veje fik jeg pludselig flere bøger om hans liv i hænderne og blev grebet af hans passion, ånd og kreativitet. Efter nogen tids studier stod denne mesterlige kæmpe pludselig lyslevende foran mig og nærmest kaldte på at blive bragt til live.”

I den forbindelse har skuespiller AnnMari Max Hansen skabt en fortælle-/sangaften om Grundtvig og de kvinder i hans liv, som førte ham ind i eksistensen, bl.a. Constance Leth, Lise Blicher, Marie Toft m.fl. – også for at fremhæve den sensuelle og lidenskabelige del af Grundtvig, hans passion for det levede liv, hans kampe, rystelser/nedbrud, troen, glæden, sangen og især fællesskabet.

Gennem fortælling, oplæsning, sang og fællessang sætter AnnMari Max Hansen lys på Grundtvigs kvinder og poesi. Der vil være en pianist til at akkompagnere.

Arrangementet forventes at have en varighed på ca. 1,5 time og kan fremføres med eller uden pause. Det er muligt at booke denne fortælle-/sangaften fra august 2021 og opførelserne vil finde sted fra medio marts 2022. Pris afhænger af arrangementets størrelse.

En varm tak til bl. a. Steffen Støvring (som har givet tilladelse til at benytte sin bogtitel til projektet: ”Lidenskab for liv”, Bertel Haarder, Eivind Larsen m.fl.

Anmeldelse:

Sådan skal Grundtvig fortolkes!

Så levende fremført af AnnMari Max-Hansen blev vi flot præsenteret for Grundtvigs lidenskab og liv, ord og tanker, fornemmelser og følelser, sange og salmer – ved at mærke nykomponeret i Jan Overgaards melodier. Når det er det levende ord, som levende bliver leveret fra scenen, så er det helt på sin plads at synge Grundtvig som gospel, blues og jazz. Denne nye stil gør budskabet klart og vedkommende. Det er modigt, men det holder. Bravo for en aften!

Otto Lundgaard, sognepræst Ringsted Sogn
Inger Bakke Møller, menighedsrådsmedlem og formand af aktivitetsudvalget, Ringsted Sogn.

Sikke en oplevelse!

Jeg tror, jeg taler på vegne af alle tilhørerne, når jeg siger, jeg føler mig begejstret, beriget og oplyst efter skuespiller AnnMari Max Hansens besøg i Sct. Jørgens Højskoleforening. AnnMari og hendes pianist formåede i fællesskab at tryllebinde os med Grundtvig en hel aften. Aftenen kommer til at stå som en af de bedste aftener i højskolen.

Thomas Nedergaard
Sognepræst og formand for
Sct. Jørgens Højskoleforening

Andre arrangementer med AnnMari Max Hansen:

Foredrag 1: Mit liv som skuespiller
Foredraget vil handle om AnnMari Max Hansens teaterkarriere dels på Det kgl Teater og som freelance skuespiller. Hun vil bl a fortælle anekdoter om John Price, Jørgen Reenberg, Bodil Kjer og Ebbe Rode og Ole Ernst. Hvis nogen husker hendes berømte far Max Hansen, vil hun også fortælle om ham.  Og så vil hun fortælle om sit skift fra teatrets verden til en helt anden verden, og hvordan jeg alligevel hele tiden har holdt fast i musikken.

Foredrag 2: Forandring
– Om at lytte til sin intuition og følge sit hjerte.
– Om at finde mod til at turde lægge sit liv radikalt om, og finde store mængder kreativitet i processen og i alt det nye  der åbenbarer sig.

Foredrag med AnnMari Max Hansen booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Tilbage til forsiden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vores nyhedsbrev

1-2 gange om måneden udsender vi et nyhedsbrev der indeholder aktuelle tilbud, nye forfattere, foredragsholdere, musikere, underholdere m.m.

Om Arte Booking

Siden 1946 har ARTE Booking formidlet foredrag, foredragsholdere, underholdning, stand-up komikere og musik.

Ring til os på 3848 1400 eller send en mail til booking@artebooking.dk. Vi tilbyder hurtig og professionel formidling. Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde den rette person til jeres næste arrangement.

Skriv til os via formular