Anne Glad (f. 1972) er cand.mag. i Nordisk og Filmvidenskab, men i stedet for at blive litteraturforsker valgte hun en karriere som tekstforfatter i reklamebranchen. Et fag, som dels har givet hende et stort indblik i danskernes forbrugs- og livsstilsvaner, dels har udstyret hende med et skarpt øje for nye tendenser. Af samme grund har vi siden 2010 kunnet opleve hende i rollen som livsstilsekspert i DR1-programmet Kender du typen?, hvor kendte danskere afslører nye sider af sig selv. Anne Glad har været på en stribe af Danmarks bedste reklamebureauer inklusiv Sunrise, hvor hun i flere år var partner, indtil hun i 2012 valgte at blive selvstændig. En stor del af de foredrag, Anne Glad holder, er skræddersyet til erhvervsvirksomheder, der har lyst til at få ny inspiration til deres særlige marked, målgruppe og udfordringer. Anne Glad har senest udgivet bogen “Danskernes mad” (november 2017).

Foredrag af Anne Glad:

Foredrag 1. Hvad optager danskerne?
Anne Glad fortæller om hvilke tendenser, der præger vores samfund  netop nu – og hvordan afspejler de sig i vores livsstil: Hvad er det, vi putter i indkøbsvognen og hvorfor. Vi dyrker stadig krisehygge og hjemmeliv. Materialismemæthed og økonomisk krise påvirker vores forbrug, ligesom tendenser som sundhed, drømmen om naturen og det autentiske liv har indflydelse på vores livsstil. Foruden alt det, der peger i den stik modsatte retning …

Foredrag 2. Kender du typen?
Hvordan afkoder man egentlig en type? Hvad fortæller villaen, volvoen og vovsen om dig? Hvad signalerer du med dine forbrugsvalg? Anne Glad tager udgangspunkt i de populære tv-programmer og erfaringen fra reklamebranchen, når hun spidder os som typer.

Foredrag 3. Den politiske forbruger
– økologi, fairtrade og etik. Muligheder og udfordringer.

Foredrag 4. Det italienske mareridt
– en underholdende fortælling om at få et hus i Italien.

Foredrag med Anne Glad booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Tilbage til forsiden.

Del denne side på:
Til toppen