Anne Glad

Anne Glad

Siden 2010 har Anne Glad optrådt som indsigtsfuld livsstilsekspert i det populære DR1-format Kender du typen? Hun er kendt…

Læs mere
Book Anne

Siden 2010 har Anne Glad optrådt som indsigtsfuld livsstilsekspert i det populære DR1-format Kender du typen? Hun er kendt for at have fingeren på pulsen med danskernes livsstil og styr på forbrugsdata. Interessen for danskernes forbrug stammer fra en lang karriere i reklamebranchen, men faktisk var hendes oprindelig afsæt en cand.mag. i nordisk litteratur og medievidenskab. I dag arbejder hun med foredrag, podcast, tv og som skribent.

Konferencier/ vært
Anne Glad er en dygtig interviewer og engageret i værtsrollen. Hun bliver ofte valgt som tovholder på konferencer, hvor hun samtidig kan bidrage med ekstra indsigter og perspektivering. Fx når det handler om adfærd, detailhandel, fødevarer, mode og livsstilsprodukter.

Foredrag af Anne Glad:

Foredrag 1: Trends & forbrugeradfærd
Hvad optager de danske forbrugere i disse år, og hvorfor køber vi de varer, vi gør? Hvilke nye trends skal vi holde øje med, og hvordan påvirker det vores dagligdag. Foredraget kan målrettes forskellige brancher efter behov.

Foredrag 2: Den bæredygtige forbruger
Direkte adspurgt siger danskerne, at bæredygtighed og klimavenlighed er vigtige faktorer, når de skal vælge produkter. Hvorfor afspejles det så ikke for længst i salgstallene? Hvordan kan vi ændre udviklingen i det tempo, der er brug for? Foredraget findes desuden i to varianter, der fokuserer på henholdsvis mode og fødevarer.

Foredrag 3: Fru livsstilsekspert
Hvordan afkoder man egentlig en type? Hvad fortæller villaen, volvoen og vovsen om dig? Hvad signalerer du med dine forbrugsvalg? Anne Glad tager udgangspunkt i de populære tv-programmer og mange års analysearbejde, når hun spidder os som typer. Undervejs fortæller hun om karrierens mange til- og fravalg.

Foredrag 4: Vis mig dit kontoudtog …
I sin populære DR-podcast ”Du kender typen” har Anne Glad besøg af en kendt dansker, som tidligere har været hovedperson i Kender typen. Gæsten har i forvejen afleveret sin kalender og tre måneders kontoudtog, og samtalen handler om værdier og livsvalg, baseret på gæstens forbrug af tid og penge. Det kræver en modig direktør (e. lign.), men så er der også basis for en ganske anderledes samtale og portræt.

Foredrag 5: Bogselskabet
I fire år var Anne Glad vært for litteraturprogrammet Bogselskabet på DR. Mere end 150 danske forfattere gæstede undervejs hendes hjem i det indre København. Siden har Anne Glad været en populær vært til litteraturarrangementer, hvor hun interviewer forfattere, inspirerer læsere til nye bogoplevelser eller kommer med bud på, hvad bøgerne på reolen fortæller om os som typer.

Foredrag med Anne Glad booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Tilbage til forsiden.

Vores nyhedsbrev

1-2 gange om måneden udsender vi et nyhedsbrev der indeholder aktuelle tilbud, nye forfattere, foredragsholdere, musikere, underholdere m.m.

Om Arte Booking

Siden 1946 har ARTE Booking formidlet foredrag, foredragsholdere, underholdning, stand-up komikere og musik.

Ring til os på 3848 1400 eller send en mail til booking@artebooking.dk. Vi tilbyder hurtig og professionel formidling. Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde den rette person til jeres næste arrangement.

Skriv til os via formular