Anja Bo (født 1977) er uddannet i journalistik og socialvidenskab fra Roskilde Universitet (2006).

Hun stod i spidsen for skarp nyhedsformidling og debat som vært på DR2 Deadline (2007-2014) og dannede værtspar med journalist og politisk kommentator Niels Krause-Kjær da DR2 lancerede DR2 Morgen i 2012. Siden 2015 har Anja Bo været selvstændig dokumentarist og tv-tilrettelægger.

Anja Bo er kendt som erfaren moderator og konferencier og har over ti år samlet omfattende erfaring med møde- og konferenceledelse, og hun trækker på et meget bredt kildenetværk.

Den levende debat er første prioritet for Anja Bo. Og den oprigtige nysgerrighed hos hende skinner igennem som den primære drivkraft. Med en meget opmærksom og personlig tilgang får stærke debattører og oplægsholdere den rette mængde udfordring, der gør dem endnu bedre, mens utrænede talere i Anja Bos hænder får den fornødne støtte til at fremstå med klarere budskab. Anja Bo er desuden stærk på debat med inddragelse af tilhørere og evner at skærpe vinklen på eventuelle uforberedte spørgsmål og kommentarer.

Anja Bo er iderig og ambitiøs sparringspartner for arrangøreren. Hun omsætter sin store erfaring med debatledelse til konkrete løsninger i både planlægningsfasen og under arrangementet og er altid interesseret i at udvikle og målrette debatformatet til den specifikke situation. Hun udtrykker på een gang stor autoritet og imødekommende smidighed og kreativitet. Og det er netop den balance mellem journalistisk skarphed på den ene siden og tillidsfuld åbenhed på den anden side, der gør Anja Bo til en populær moderator og mødeleder.

Desuden underviser Anja Bo forskere og erhvervsledere i præsentationsteknik. Og hun er også efterspurgt som konsulent til at tilrettelægge budskaber og kommunikationsstrategier.

Anja Bos kunder tæller bl a store virksomheder som Google og Ørsted (tild. DONG), brancheorganisationer som DI og DE, landets universiteter samt en lang række ministrerier.

Anja Bo booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Tilbage til forsiden.

Del denne side på:
Til toppen