Anders Langballe

Anders Langballe

Anders Langballe er aktuel med bogen "FORFRA" (april 2021). FORFRA er en bog om at få to blodpropper, vågne…

Læs mere
Book Anders

Anders Langballe er aktuel med bogen “FORFRA” (april 2021).

FORFRA er en bog om at få to blodpropper, vågne op på et hospital uden at kunne tale og om mod alle odds at komme på benene igen.

FORFRA en en fortælling om en usund arbejdskultur, præget af konkurrence, lange dage, stress og belønninger til dem, der slider sig i stykker.

FORFRA handler om at blive opslugt af sit fag – den politiske journalistik på Christiansborg – i en grad, hvor alt andet må vige.

FORFRA er tidligere politisk redaktør på TV 2 Anders Langballes dramatiske historie om at flyve højt, falde dybt, slikke sine sår og blive tvunget til at finde en ny balance mellem arbejde og familie. Og ikke mindst overveje hvad det vigtigste i livet er.

FORFRA er en bog til alle, der har prøvet at blive for længe på kontoret.

Anders Langballe, født 1976. Uddannet på Danmarks Journalisthøjskole. Politisk reporter på Ekstra Bladet, Jyllands-Posten og TV 2. Har været politisk redaktør på TV 2 med ansvaret for den politiske dækning i NYHEDERNE og på NEWS. Er kommunikationschef hos Dansk Ejendomsmæglerforening.

Foredrag af Anders Langballe:

Foredrag 1: Om bogen FORFRA (sammen med Martin Flink).
Historien om TV2’s tidligere politiske redaktør Anders Langballe er fortællingen om personlige ambitioner og kampen for at komme til tops i en benhård branche, nå målet med verdens bedste job, men knække sammen på grund af lange arbejdsdage, stress og usund arbejdskultur på Christiansborg, der ender med to blodpropper i hjernen. I bogen ”Forfra” beskriver Anders Langballe sammen med sin studiekammerat og medforfatter Martin Flink hele vejen op, vejen ned og vejen frem efter blodpropperne, der efterlod ham uden et sprog og med et nyt liv med en permanent hjerneskade.

Med bogen som baggrund taler de to om, hvordan det kunne gå så galt, og hvordan man starter helt forfra, når livet pludselig slår en gevaldig kolbøtte liv. Det er et debatskabende foredrag, som sætter fokus på, hvorfor det kan være så svært, men absolut nødvendigt, at finde en balance mellem arbejde og familieliv, mellem personlige ambitioner og ansvaret for at sige stop, i et opslidende arbejdsliv hvor ingen andre gør det for dig.

”Forfra” er et foredrag for alle dem, der har prøvet at blive for længe på kontoret.

Foredrag 2: Christiansborg – lige nu.
Hvad er status i dansk politik. Hvad optager politikerne, og hvilke politiske sager får betydning på Slotsholmen den kommende tid. Med udgangspunkt i den politiske situation netop nu, gives en vurdering af partierne og toppolitikernes positioner. Et indblik i livet på og omkring Christiansborg.

Foredrag med Anders Langballe booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Tilbage til forsiden.

Vores nyhedsbrev

1-2 gange om måneden udsender vi et nyhedsbrev der indeholder aktuelle tilbud, nye forfattere, foredragsholdere, musikere, underholdere m.m.

Om Arte Booking

Siden 1946 har ARTE Booking formidlet foredrag, foredragsholdere, underholdning, stand-up komikere og musik.

Ring til os på 3848 1400 eller send en mail til booking@artebooking.dk. Vi tilbyder hurtig og professionel formidling. Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde den rette person til jeres næste arrangement.

Skriv til os via formular