Anders Langballe

Anders Langballe

Anders Langballe, født 1976. Uddannet på Danmarks Journalisthøjskole. Politisk reporter på Ekstra Bladet, Jyllands-Posten og TV 2. Har været…

Læs mere
Book Anders

Anders Langballe, født 1976. Uddannet på Danmarks Journalisthøjskole. Politisk reporter på Ekstra Bladet, Jyllands-Posten og TV 2. Har været politisk redaktør på TV 2 med ansvaret for den politiske dækning i NYHEDERNE og på NEWS. Er kommunikationschef hos Dansk Ejendomsmæglerforening.

Foredrag af Anders Langballe:

Foredrag 1: Om bogen FORFRA (sammen med Martin Flink).

Historien om TV2’s tidligere politiske redaktør Anders Langballe er fortællingen om personlige ambitioner og kampen for at komme til tops i en benhård branche, nå målet med verdens bedste job, men knække sammen på grund af lange arbejdsdage, stress og usund arbejdskultur på Christiansborg, der ender med to blodpropper i hjernen. I bogen ”Forfra” beskriver Anders Langballe sammen med sin studiekammerat og medforfatter Martin Flink hele vejen op, vejen ned og vejen frem efter blodpropperne, der efterlod ham uden et sprog og med et nyt liv med en permanent hjerneskade.

Med bogen som baggrund taler de to om, hvordan det kunne gå så galt, og hvordan man starter helt forfra, når livet pludselig slår en gevaldig kolbøtte liv. Det er et debatskabende foredrag, som sætter fokus på, hvorfor det kan være så svært, men absolut nødvendigt, at finde en balance mellem arbejde og familieliv, mellem personlige ambitioner og ansvaret for at sige stop, i et opslidende arbejdsliv hvor ingen andre gør det for dig.

”Forfra” er et foredrag for alle dem, der har prøvet at blive for længe på kontoret.

Foredrag 2: Christiansborg – lige nu.

Hvad er status i dansk politik. Hvad optager politikerne, og hvilke politiske sager får betydning på Slotsholmen den kommende tid. Med udgangspunkt i den politiske situation netop nu, gives en vurdering af partierne og toppolitikernes positioner. Et indblik i livet på og omkring Christiansborg.

Få en erfaren moderator

Få en kompetent og erfaren vært til at styre debatten. Anders Langballe kender om nogen dansk politik efter mange år som journalist på Christiansborg. Med en jovial og humoristisk tilgang vil den erfarne tidligere politiske redaktør lede folketingskandidaterne gennem debatten, så der bliver plads til både smil, skarpe meningsudvekslinger og spørgsmål fra tilhørene.

Anders Langballe booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Tilbage til forsiden.

Vores nyhedsbrev

1-2 gange om måneden udsender vi et nyhedsbrev der indeholder aktuelle tilbud, nye forfattere, foredragsholdere, musikere, underholdere m.m.

Om Arte Booking

Siden 1946 har ARTE Booking formidlet foredrag, foredragsholdere, underholdning, stand-up komikere og musik.

Ring til os på 3848 1400 eller send en mail til booking@artebooking.dk. Vi tilbyder hurtig og professionel formidling. Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde den rette person til jeres næste arrangement.

Skriv til os via formular