Vivienne McKee

Vivienne McKee

Vivienne McKee præsenterer: "Mine herrer, mine damer og herrer..." Vivienne McKee har mange års erfaring som oplægsholder og compere.…

Læs mere
Book Vivienne
Vivienne McKee præsenterer:

“Mine herrer, mine damer og herrer…”

Vivienne McKee har mange års erfaring som oplægsholder og compere.

På scenen:

Inden hun kom til Danmark, optrådte hun i de populære “Good Old days” Music Hall-shows i London og var en af ​​de første kvindelige performere, der påtog sig jobbet som “Toastmaster”.

Vivienne har været “konferiencier” til gallashows i Tivolis Koncertsal og til internationale konferencer i Bella Centret og andre store spillesteder.

I juni 1999 var Vivienne vært for den årlige internationale “Torturofre-dag” for IRCT sammen med Jes Dorph Peteresen på Københavns Rådhus, som også blev transmitteret internationalt.

I april 2000 var Vivienne vært for et modeshow på dansk og engelsk på det nye ABC, med de danske topmodeller fra tresserne og halvfjerdserne.

På skærmen:

Vivienne var vært på sit eget tv-program kaldet “Copenhagen Today” på Danmarks TV3. Det var et morgenmadsprogram, hvor hun interviewede kendte besøgende i København og informerede seerne om, hvad der skete i byen.

Foredrag: Humor virker

Vivienne McKee holder et underholdende interaktivt foredrag om at bringe humor, latter og leg ind i vores daglige arbejdsliv.

Vidste du, at tilføjelse af humor på din arbejdsplads kan. . .

• reducere stress

• booste moralen

• fremme større teamwork

• forbedre kundeservicen

• sætte gang i kreativitet

• motivere medarbejderne

• øge produktiviteten

• og erstatte valium, vodka og viagra ?

Vivienne afslører, hvor lidt der skal til for at forbedre din arbejdstid
og endda dit helbred – med sjov og humor!

Hun minder os om, at vi har vores sans for humor med os 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen, 365 dage om året, til døden skiller os ad, og giver nogle gode tips til, hvordan du trækker humor frem, når der er mest brug for det. i en arbejdssituation i sin egen yderst underholdende dansk/engelske stil.

“Selv hvis du VINDER rotteløbet, er du stadig en rotte!”

“Et godt grin på 20 sekunder svarer til 3 minutter på en romaskine”

”Vores humor er fedtfri, nikotinfri, ikke-vanedannende, miljøvenlig, stressreducerende og kræver ikke fitness.dk medlemskontingenter eller kr. 1.000,- Nike sko”

Og som Oscar Wilde sagde: “Arbejde er alt for vigtigt til at blive taget seriøst”

Foredrag med Vivienne McKee booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Tilbage til forsiden.

Vores nyhedsbrev

1-2 gange om måneden udsender vi et nyhedsbrev der indeholder aktuelle tilbud, nye forfattere, foredragsholdere, musikere, underholdere m.m.

Om Arte Booking

Siden 1946 har ARTE Booking formidlet foredrag, foredragsholdere, underholdning, stand-up komikere og musik.

Ring til os på 3848 1400 eller send en mail til booking@artebooking.dk. Vi tilbyder hurtig og professionel formidling. Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde den rette person til jeres næste arrangement.

Skriv til os via formular