Valdemar Pustelnik

Valdemar Pustelnik
Underholdning af Valdemar Pustelnik:

Født: 1983

Du kender ham fra:
DM i stand-up på TV2 samt sketch-karakterer i tv-showet Dybvaaaad på TV2 Zulu (sæson 2), Danish Dynamite på TV2 Zulu (sæson 1), Det Feministiske Talkshow på DR K, og i starten af 2016 kan han ses i Simon Talbots Sketchshow på TV2 Zulu.

Valdemar kan finde på at snakke om:
Politik og samfund, parforhold og forældreskab, arbejdere og fagbevægelsen samt mere alvorlige emner som ensomhed og ligestilling.

Det vidste du ikke om ham:
Som en af de få danske komikere herhjemme, optræder Valdemar også på Engelsk, og har bl.a. deltaget på Edinburgh Fringe Festival i 2012, 2013, 2014 og 2015. Derudover har Valdemar optrådt i Krakow, Berlin, Lund, Malmø, Reykjavik, London og været på tour i Skotland.

Kort om Valdemar Pustelnik:
Valdemar er fra Fyn, og har lavet stand-up i de sidste 7 år. Han har også været leder af Boatload of Comedy, International Comedy Festival og har virket som promoter på shows i hele Danmark. Til trods for at han ligner en brutal viking, er Valdemar faktisk en blød mand, gift med Lene og far til Charlie. I 2015 udkom Valdemar med sit engelske one-man show: Wanna be lonely with me?

Udover virket som komiker, så er Valdemar også foredragsholder og ordstyrer/konferencier. Du booker ham på telefon 3848 1400 eller på booking@artebooking.dk.

Tilbage til forsiden.

Del denne side på:
Til toppen