Thomas Mikey Jensen

Thomas Mikey Jensen - Liv i universet! Hvad foregår der deroppe og hvad har vi af beviser der peger…

Læs mere
Book Thomas

Thomas Mikey Jensen – Liv i universet! Hvad foregår der deroppe og hvad har vi af beviser der peger i retning af at der er mere mellem himmel og jord end vi har lært i folkeskolen.

Foredrag af Thomas Mikey Jensen:

Alle foredrag ledsages af PowerPoint-billeder.

Foredrag 1: Tror du på liv i universet?

Et foredrag som inkluderer op til 3 timers video og billedmateriale fra NASA’s arkiver. Du vil se de klip du aldrig ser men kun hører om, og de videoer “Man ikke snakker om”. Du vil se optagelser som var LIVESTREAMED fra NASA’s Space Shuttles fra deres missioner til og fra Space Station MIR – ISS – Hubble Telskope – Satelitte deploying etc, hvor du kan se lys der bevæger sig og skifter retning i rummet. Der er så meget der bevæger sig deroppe, og hvad er det vi kigger på? Er det hele bare “Space junk”? Vi ser igennem billeder og videoer mens vi diskuterer hvad det er vi kigger på.

Der vil være tid til at stille spørgsmål igennem hele foredraget.

Et foredrag hvor du lære at nogle ting kan forklares mens andre ting får dig til at stille spørgsmålet Er vi alene i Universet?

     

Foredrag 2: Er der liv på Mars?

Planeten Mars er den planet i vores solsystem der ligger tættest op af levedygtige forhold for menesker som vores klima på Jorden. Kunne Mars være beboet idag? Er det hele bare en stor konspiration?

NASA’s rovere og satellitter har taget millioner af billeder af Mars fra Mars. Mange af disse billeder for os til at stille spørgsmålet: Er eller var der en civilisation på Mars?

I dette foredrag kigger vi på nogle af de bedste billeder og diskuterer med publikum om hvorvidt disse billeder afslører noget som kan kategoriseres som “tegn på liv” på den Røde planet. Vi kigger også på fotoshop og hvordan nogle menesker kan misforstå og manipulere med billeder fra Mars og tager debatten op hvorfor det er så svært at tro på liv på Mars.

Vi som menesker ved kun hvad vi har fået fortalt af organisationer som fx. NASA. Kan vi stole på at alt de siger er rigtigt? Kan vi stole på at deres billeder aldrig er fotoshoppet? Flere billeder tyder på at nogle har leget eller manipuleret dem for at skjule sandheden for det “almindelige menneske”. Hvad vil det betyde for os som menesker, hvis vi ikke er alene? Ville det få religiøse konsekvenser? Er vi som menesker klar til at modtage sandheden.

Om Thomas Mikey Jensen:

Thomas Mikey Jensen har siden han var 3 år gammel haft oplevelser der ikke kunne forklares hverken af ham eller familien omkring ham. Det startede i 1981 dan han som knap 4 år gammel blev kørt ned af en bil på Slagelsevej i Kalundborg, han blev slået bevidstløs og blev klemt fast, det tog redderne en god time at få bilen løftet op sikkert og få den dengang lille dreng ud under bilen. Efterfølgende selv om han havde været bevidstløs kunne han i detaljer fortælle ALT hvad der var sket omkring ham og hvem der havde sagt hvad til hvem ned til mindste detalje. Alle detaljerne blev bekræftet af en chokeret famille (mor og stedfar), naboer og forbipasserende. Hvordan kan det lade sig gøre, og hvem var de små mænd i skinnende hvide dragter med sjove hjælme der trøstede hans mor og fortalte at han skulle nok klare det! Var det rumvæsener eller engle?

UFOER – tror du på UFOER?

Thomas Mikey gør i hvert fald og har haft mange UFO-oplevelser både som dreng og voksen, som er en del af hans foredrag og billedfremvisning. Selv husker han bedst en episode i Brøndby Strand med flere vidner hvor et stort ca. 30 meter bred cirkelformet sort metallisk objekt svæver lydløst hen over den boligblok han og hans forældre var på vej ind i. Hans mor var meget skræmt da det var så tydeligt at objektet ikke var menneskeskabt og Thomas som var 8 år blev ved med at insistere på at de skulle vente udenfor “på dem” fordi de vil os “noget”. Siden da har han været besat af at kigge efter “UFOer” med tanken om hvor de kommer fra og hvad de vil her.

I 2011 startede han “Mars Moon Space”(Nu Spacelink Tv) på Youtube og sociale medier med det formål at dele viden om oplevelse med Liv i Universet. Efterfølgende for den årsag blev han headhuntet af en Amerikansk Tv Station som han arbejdede for i 4 år, med det samme emne Liv i Universet. Mange af hans produktioner har været vist og diskuteret på kendte medier som ex. Gaia tv og 4biddenknowledge tv som begge er store medier i USA.

I 2016 og 2017 blev han opfordret til at tale og fremvise billeder om liv på Mars på den årlige Mars konference på University of Alabama in Mobile, hvor nogle af de tusindvis af billeder blev fremlagt fra NASA der er blevet analyseret for en debat om hvorvidt der har været en civilisation på Mars som vi stadig kan finde spor efter når vi kigger på satellit og rover billeder fra Mars. I hans arkiv er der over 10.500 billeder af interesse for emnet Liv i Universet.

I dag har Thomas Mikey Jensen arbejdet som video tv producer og editor siden 2014 og har over 4,5 millioner visninger på hans synspunkter om UFOer, liv i Universet og liv paa Mars. Til dags dato har han produceret dokumentar videoer som alle er offentligt tilgængelige, og er listet på IMDB.

Baltic Sea Anomaly The Unsolved Mystery 2 episoder. (2015)
DocUFObia, Nasa and the UFOs. (2016)
What If. We had full Disclosure tomorrow. (2017)

Fra 2017 til 2022 har han uploaded mere end 600 videoer på hans YouTube kanal hvor han udtrykker sine synspunkter på liv på Mars illustreret med billeder fra NASA’s rovere og satellitter.

Space Junk Is it all just junk !. (2022)
Baltic Sea Anomaly A Journey Back In Time (2022)

Foredrag af Thomas Mikey Jensen booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Tilbage til forsiden.

 

Vores nyhedsbrev

1-2 gange om måneden udsender vi et nyhedsbrev der indeholder aktuelle tilbud, nye forfattere, foredragsholdere, musikere, underholdere m.m.

Om Arte Booking

Siden 1946 har ARTE Booking formidlet foredrag, foredragsholdere, underholdning, stand-up komikere og musik.

Ring til os på 3848 1400 eller send en mail til booking@artebooking.dk. Vi tilbyder hurtig og professionel formidling. Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde den rette person til jeres næste arrangement.

Skriv til os via formular