Thomas Larsen

Thomas Larsen

Thomas Larsen (f. 1964) er politisk kommentator for Berlingske og ekspert i radio og tv. Han har også et indgående kendskab til Kongehuset og benyttes som royal ekspert i de elektroniske medier.

Forfatter og medforfatter til bøger om bl.a. Poul Schlüter, Niels Helveg Petersen, Uffe Ellemann-Jensen, Svend Auken, Anders Fogh Rasmussen, Mogens Lykketoft, Lars Løkke Rasmussen  og Mette Frederiksen. Han har desuden udgivet ”Mærsk Mc-Kinney Møller – et personligt portræt af Danmarks største erhvervsmand”, ”Borgen – Christiansborg 100 år”, ”Amalienborg” og “De dybeste rødder – Dronningen fortæller om Danmark og danskerne”.

Foredrag af Thomas Larsen:

Foredrag 1. Kongehuset – om udfordringerne for det danske kongehus i en moderne tid
Med Dronning Margrethe står kongehuset stærkere end nogensinde og nyder bred folkelig opbakning. Det kan se let ud for regenten – men det kræver stor dygtighed at få den gamle institution til at leve i en moderne tid, og det bliver en udfordring at sørge for et sikkert og harmonisk generationsskifte.

Foredrag 2: Hvor er dansk politik på vej hen?
Hvordan vil statsminister Mette Frederiksen lede Danmark? Hvordan arbejder det nye ministerhold? Hvad bliver de vigtigste mærkesager? Hvad kommer der til at ske i den borgerlige position, hvor alle partierne leder efter fodfæste og nye samarbejdskonstellationer efter valgnederlaget? Spørgsmålene er mange, og for virksomheder og organisationer er det vigtigt at have den nødvendige viden og indsigt for at kunne agere i den nye politiske virkelighed. Thomas Larsen, der er en af landets mest rutinerede politiske kommentatorer, og som har skrevet en lang række bøger om politik – senest om statsminister Mette Frederiksen – giver med sine indlæg, taler og seminarer et spændende, vedkommende og lærerigt indblik i dansk politik. Thomas Larsen er politisk kommentator ved Berlingske, kursusleder ved den journalistiske efteruddannelse, DMJX, forfatter til 17 bøger, bl.a. de vigtigste politiske ledere i de sidste 30 år samt tidligere John S. Knight Fellow ved Stanford University i USA.

Foredrag 3. Mødet med Hr. Møller
Med udgangspunkt i bogen ”Mærsk Mc-Kinney Møller – et personligt portræt af Danmarks største erhvervsmand” fortæller Thomas Larsen om arbejdet med en bog, hvor det for første gang lykkedes at få inderkredsen omkring Hr. Møller til at bryde tavsheden, ligesom det lykkedes at få skibsrederen til at fortælle om sit fascinerende liv i spidsen for Danmarks store globale virksomhed.

Foredrag 4. Borgen
Med udgangspunkt i værket ”Borgen” fortæller Thomas Larsen om kulturen i Folketinget – om politikernes indsats, kampen om magten og pressens indvirkning på udviklingen i dansk politik.

Professionel ordstyrer: Thomas Larsen er en erfaren ordstyrer ved seminarer og konferencer.

Foredrag med Thomas Larsen booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Tilbage til forsiden.

Del denne side på:
Til toppen