Starpeople

Starpeople

2-3-4-5-6….11 mand – kun fantasien, budgettet (og pladsen) sætter grænsen for hvor stort (eller lille) et Starpeople band kan være.

Musik til en fest – Der er ikke plads til at bandet ikke leverer varen. Så når et koncept har spillet non-stop siden 1998, så må der være noget grundlæggende i orden. Vores bud er, at det for Starpeoples vedkommende skyldes, at musik er vores passion. Kvaliteten skal holdes oppe og enhver fest fortjener et band, der spiller på eliteplan i vores øjne. Derfor er musikerne i Starpeople også hentet fra den danske musiker-elite. Starpeople spiller til alle slags fester hvor musikken er en prioritet – ingen fest er for lille ej heller for stor for at vi kan komme og spille. Så hvad end om du som f.eks. Lars Hjortshøj eller Jan Gintberg gjorde da de skulle holde noget “i privaten” og ville have Starpeople med, eller om det er den helt store firmafest du er ved at arrangere, så kommer vi gerne og spiller. Vi spiller alt det du og dine gæster gerne vil høre, leveret med overskud og et sikkert show. Vi kommer omkring musik, fra 60’erne 70’erne 80’erne og selvfølgelig også alt det bedste fra den aktuelle top-10. Har du særlige ønsker eller præferencer, så er vi også lydhøre over for det. Har du drømme om solister så synger de også gerne med Starpeople og kan bookes som en del af en Starpeople løsning. Vi har bla. spillet med Rasmus Seebach og Medina – Listen for solister er lang. Indhent særligt tilbud herfor.</span>

Med Starpeople får du rigtig mange års erfaring, en enorm mængde spilleglæde, festsikker musik, samt tryghed og sikkerhed for at festen kommer musikalsk godt I hus. 

Vi har spillet til fester i private hjem, haver, telte, slotte, i udlandet og for danske store virksomheder som: Mærsk, SAS, DONG, Novo, Ecco, Colopalst og mange flere. Mange af sidstnævnet bruger os igen og igen – Det må der være en årsag til. Vi glæder os til at spille for dig og dine gæster også:-)

Starpeople booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Del denne side på:
Til toppen