Simon Krag Christensen og Rasmus Nørgård

Simon Krag Christensen og Rasmus Nørgård

Simon Krag Christensen og Rasmus Nørgård er uddannet i hhv. International handel og Design & Business. Foredrag af Simon Krag Christensen og Rasmus Nørgård Foredrag 1: Fra…

Læs mere
Book Simon

Simon Krag Christensen og Rasmus Nørgård er uddannet i hhv. International handel og Design & Business.

Foredrag af Simon Krag Christensen og Rasmus Nørgård

Foredrag 1: Fra kaffegrums til hudpleje
Et indblik i livet som iværksætter i en moderne start-up og en energisk formidling af levevejens positive sider, mavepustere samt de erfaringer man gør sig undervejs. Oplægget tager afsæt i historien bag Rasmus og Simons egen virksomhed grums, der siden 2018 har lavet naturlig hudpleje baseret på genanvendt økologisk kaffegrums fra lokale caféer i Aarhus – produkter, der i dag forhandles hos over 150 butikker i Europa.

Foredrag 2: Produktudvikling med dine kunder
“Når to mænd giver sig i kast med at lave hudpleje med kaffegrums kræver det, at man kender sin målgruppe”. Et oplæg om det at være mænd i en kvindedomineret branche, kunsten i at udvikle produkter med sine kunder og et indblik i et moderne start-up med en atypisk forretningsidé.

Foredrag af Simon Krag Christensen og Rasmus Nørgård booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Tilbage til forsiden.

Vores nyhedsbrev

1-2 gange om måneden udsender vi et nyhedsbrev der indeholder aktuelle tilbud, nye forfattere, foredragsholdere, musikere, underholdere m.m.

Om Arte Booking

Siden 1946 har ARTE Booking formidlet foredrag, foredragsholdere, underholdning, stand-up komikere og musik.

Ring til os på 3848 1400 eller send en mail til booking@artebooking.dk. Vi tilbyder hurtig og professionel formidling. Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde den rette person til jeres næste arrangement.

Skriv til os via formular