Sigurd Barrett

Sigurd Barrett

Sigurd Barrett for voksne

Pianoshow
Sigurd Barrett Pianoshow – international underholdning i verdensklasse! Sigurd Barrett hører til i superligaen blandt danske entertainere. Også for det voksne publikum.

Sigurd Barrett brød for alvor igennem som pianist og entertainer for voksne i TV-programmet Hit Med Sangen, men længe før det har han haft sit piano show, som er ekvilibrisk klaverspil og show i verdensklasse. Sigurd Barrett spiller over 100 piano shows om året.

Berlingske Tidende oplevede Sigurd Barrett Piano Show på Skanderborg Festival og skrev: “Sigurd Barrett er vor generations Victor Borge”!

Sigurd Barrett underholder firmaer, konferencer, festivals og private selskaber med et forrygende show, hvor alle musikalske stilarter er med. Klassisk musik bliver til jazz, kendte sangere parodieres, og så digter Sigurd altid en sang på scenen ud fra stikord, han får fra publikum.

Sigurds hofnummer er at spille 5 publikumsønsker på een gang, og overalt efterlader han stående applauser!

Sigurd Barrett Swingtime – JAZZ
Siden 2002 har Sigurd Barrett Trio imponeret publikum overalt i hele Danmark samt i Norge, Sverige, Finland og Rusland. Turnéerne ‘Leo Mathisens 100 års jubilæum’ og ‘Swingtime’ bragte trioen hele landet rundt, og de har været en succes i kulturhuse, til firmaarrangementer, ved aktionærmøder og på festivals overalt i landet. Trioen består udover Sigurd Barrett af Martin Klausen på trommer og Bjarne Christensen på bas.

For alt, hvad du har kært
– en aften om den personlige tro ved Sigurd Barrett
– en god blanding af tale, sang, musik og samvær
Få har som Sigurd Barrett formået at invitere den yngre generation indenfor i musikkens verden. Jazz, opera og andre klassiske musikgenrer er blevet tilgængelige og forståelige for børn gennem programmerne ‘Sigurd og Symfoniorkesteret’, ‘Sigurd og Big Bandet’ samt ‘Sigurd og Operaen’. Senest har Sigurd Barrett kastet sig ud i en fortolkning af bibelen i ord og toner. Bogen ‘Sigurd fortæller Bibelhistorier’ er for øjeblikket Danmarks bedst sælgende børnebog. Sigurd Barrett og hans orkester har i foråret 2010 og igen i 2011 været på omfattende Danmarksturnéer rundt i mere end 100 kirker – fra Frederikshavn i nord til Rønne i øst – med sine bibelhistorier.

Vores børn skal have det bedste
Sigurd Barrett, der bl.a er kendt fra Sigurds Bjørnetime på TV, holder et inspirationsforedrag om børn, opdragelse, kunst og kultur. I 2010 modtog Sigurd Barrett DR’s Rosenkjærpris 2009, og udgav i den forbindelse den anmelderroste bog; ‘Vores børn skal have det bedste’. Vi vil alle sammen gerne give vores børn det bedste – men hvad er det bedste egentlig? Med den barnlige iver udenpå leverer Sigurd Barrett endnu engang en optræden, der virker så legende let, at han næsten formår at bilde os ind, at det hele blot er en tilfældig leg. Mød Sigurd Barrett i dette inspirationsforedrag, hvor han vil komme med idéer og inspiration til hverdagen samt give eksempler fra sit musikalske univers.

Sigurd Barrett for børn

Sigurds Bjørnetime (solo eller med Bjørnetrioen)
Sigurds Bjørnetime har de sidste 20 været førende i dansk børneunderholdning, både på TV og på de danske live scener, og det fejrer alle børns Sigurd med et helt nyt show i 2016/17. Ved jubilæumskoncerten har Sigurd sit supermusikalske band med, som tager børn, voksne og bedsteforældre med på en “memory lane walk” gennem Sigurds imponerende bagkatalog. Fra Bjørnetime over big band, symfoniorkester, sing along, crazy indfald, børn på scenen og alt, hvad bjørnehjertet kan begære. Gå ikke glip af Sigurds supermusikalske jubilæumshsow med alle de sange, I kender – og alle dem, I havde glemt I elskede.

Syng julen ind med Sigurd og Bjørnen Bjørn
Traditionen tro er Sigurd og Bjørnen Bjørn ude med sit store juleshow “Syng julen ind med Sigurd”.

Med nissedrillerier, børnekor, klassiske musikere med nissehuer, rytmisk band og masser af fællessang. Sigurds julekoncerter er forlængst blevet et tilløbsstykke overalt i landet, og netop nu er Sigurd aktuel med den anmelderroste cd “Julens salmer”, hvor Glade Jul og alle de andre juleklassikere bliver serveret på en ny måde for hele familien.

Sigurd fortæller bibelhistorier
“Sigurd fortæller Bibelhistorier” er Danmarks bedst sælgende børnebog, og med den har Sigurd Barrett fyldt mere end 200 kirker med bibelkoncerter for børn og voksne. Denne gang med nye sange og fortællinger, der er mindst lige så gribende, uhøjtidelige og hylende morsomme, som de plejer. Sigurd og vaskebjørnen Snapper er i storform, og I kan glæde jer til en koncert, der med respekt for det kristne budskab sætter gang i kirken, tankerne og ikke mindst føddernes vippen til musikken. Det bliver med andre ord svært at sidde stille, når Sigurd og tøjdyret Snapper spiller og synger og laver sjov og ballade med stof til eftertanke.

Sigurd fortæller om Luther “Alt om Luther på 60 minutter”
I 2017 er Sigurd Barrett og tøjdyret Snapper klar med en helt ny koncertrække for hele familien om Luther.
Sigurd fejrer 500-året for reformationen med en ny bog, som udkommer i 2017, og som fortæller Luthers historie i børnehøjde. Hvem var Luther? Hvem var Hans Tausen? Og hvad betyder reformationen for os i dag? I forlængelse af den kommende bog, som også omfatter nye sange om Luther, drager Sigurd og hans orkester rundt i landets kirker og fejrer reformationsjubilæet med fortælling, sang, musik og teater.

Sigurds koncert anbefales af præsidiet for reformationsjubilæet og kan bookes så længe, der er datoer til rådighed.

Sigurd fortæller Danmarkshistorie – Sigurd lancerer sit største projekt nogensinde
En af vort lands mest folkekære entertainere har kastet sig over sit mest ambitiøse projekt til dato. Gennem et illustreret bogværk, et musikalbum, et omfattende undervisningsmateriale, et iPad-spil, et brætspil for hele familien, 40 film optaget historiske steder i Danmark til fri download, en tv-serie og en koncertturné vil den anerkendte entertainer formidle Danmarkshistorien.

Sigurd Barrett booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Del denne side på:
Til toppen