Sebastian Dorset

Sebastian Dorset

Du kender ham fra:
“Stand-up.dk” på TV2 Zulu, bagsiden af Urban, “Tjenesten på P3”, “Talegaver til børn” og “Comedy ZOO On Tour”.

Sebastian kan finde på at snakke om:
Kvindefodbold, kålrabi, kantsten og Ålborgs gågade.

Det vidste du ikke om ham:
Er glad for bold.

Kort om Sebastian Dorset:
Gennem mange år har Sebastian Dorset været den sjove mand bag de sjove. Både som tekstforfatter for Mette Lisby, Jarl Friis Mikkelsen og Jan Gintberg på deres shows, men også som vært og konferencier ved forskellige stand-up-arrangementer. Men de senere år er retfærdigheden sket fyldest, og vi har fået Dorset frem i rampelyset, hvor han hører hjemme med sin tørre, underfundige og begavede komik. Sebastian Dorset er journalist af baggrund, og det fornemmer man, når han skriver og kommenterer i medierne. Og når han i sine shows tager kritisk fat på verden, hverdagen, videnskaben og andre småting.

Sebastian Dorset kunne i sommeren 2016 opleves sammen med Flemming Jensen, Michael Schøt og Omar Marzouk i den samfundssatiriske “Stand-up revy 2016” på PH Caféen i København.

Pressemateriale

I flæsket på det aktuelle

Sebastian Dorset er dansk stand-ups bebrillede, kloge, rare og gennemsyrede morsomme mand. Hans facon og stil kan virke afvæbnende, ja, nærmest hyggelig, men han er i allerhøjeste grad også i stand til at gå i flæsket på aktuelle emner på en ubarmhjertig morsom facon. En stor appetit på nyheder og en til stadighed florerende nysgerrighed er kendetegnende for Sebastian, der oprindeligt er uddannet journalist. Det betyder, at han ved noget om alting, er i stand til at sætte sig grundigt ind i det meste, og at hans show altid er toptunet og aktuelt.

Har skrevet for Jarlen

I gennem syv år var Sebastian Dorset fast ankermand på Kulcaféen, og her fik han god brug for sine suveræne egenskaber som vært og konferencier. Han er skarp, når det handler om improvisation og dialog med publikum. Sebastian er fast skribent på bagsiden af Urban og har skrevet for bl.a. Ekstra Bladet, Politiken og Euroman. Desuden har flere redaktioner, bl.a. “Parlamentet” på TV3 og “Tjenesten” på P3, brugt Sebastians enestående evner som komiker og velsmurt idégenerator, og tv-værter som Mette Lisby, Jarl Friis Mikkelsen og Jan Gintberg har nydt godt af hans talent som tekstforfatter. Sebastian var en femtedel af succesturnéen “Fem på Flugt”, der optrådte på de danske spillesteder i foråret 2003, og i 2005 brillerede han i “Stand-up.dk”. I 2006 medvirkede han i tv-programmet “9 ud af 10”, og han var sammen med Anders Fjelsted vært på det årligt tilbagevendende UNICEF-show “Talegaver til børn”. I 2007 var Sebastian Dorset dommer i TV3s teatersport-program “Gu’skelov du kom”.

Booking:
ARTE Booking. Telefon 3848 1400. E-mail: booking@artebooking.dk.

Del denne side på:
Til toppen