Rasmus Tantholdt

Rasmus Tantholdt

Rasmus Tantholdt er TV2 Nyhedernes korrespondent i konfliktområder. Primært i Mellemøsten. Har blandt andet rejst i Irak over 30 gange.

Han blev uddannet på Danmarks Journalisthøjskole i juni 2000. Han begyndte på TV2 Nyhedernes indlandsredaktion i juni 2000 og på TV2 Nyhedernes udlandsredaktion fra 2003.

Foredrag af Rasmus Tantholdt:

MED ÅBNE ØJNE – Et foredrag om livet bag kameraet på godt og ondt.

Hør hele Danmarks udenrigskorrespondent Rasmus Tantholdt fortælle om sit liv bag kameraet på godt og ondt. Om de etiske og moralske dilemmaer, og om risikoen ved at arbejde i lande ramt af krig eller naturkatastrofer.

Rasmus Tantholdt fortæller om de alvorlige historier, men også om de mange pudsige episoder, der opstår på rejserne rundt i verden. Et foredrag med alvor og humor – der altid er brand aktuelt.

Rasmus Sebastian Altenburg Tantholdt blev født på Aarhus Kommunehospital den 20. oktober 1973.

Han voksede op på Frederiksbjerg i Smilets By, hvor han arbejdede som frivillig på det lokale beboerblad Annas Røst, læste nyheder op på Aarhus Nærradio/Radio Colombo og arbejde som frivillig på Aarhus Nyheds TV.

I 1996 begyndte han på Danmarks Journalisthøjskole i Aarhus. Han var praktikant på TV MIDTVEST i Holstebro, blev færdig på Journalisthøjskolen i 2000, hvorefter han begyndte på TV2 Nyhederne som indlandsreporter.

I 2003 blev han for første gang sendt til Irak i forbindelse med USA’s invasion af landet. Siden har han rejst i krise og konfliktområder i hele verden for TV2, og gør det stadig.

Foredrag med Rasmus Tantholdt booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Tilbage til forsiden.

Del denne side på:
Til toppen