Puk Qvortrup

Puk Qvortrup

Puk Qvortrup debuterede i 2019 med den selvbiografiske roman Ind i en stjerne, som er oversat til flere sprog.…

Læs mere
Book Puk

Puk Qvortrup debuterede i 2019 med den selvbiografiske roman Ind i en stjerne, som er oversat til flere sprog. I 2022 udkom romanen Mand og barn til flotte anmeldelser. Samme år udkom P1-podcasten Puks to mænd, som blev en af årets mest populære podcasts. Hun kredser om emner som sorg, kærlighed, sammenbragte familier og livet, der ikke blev, som forventet. I den offentlige debat er hun kendt for sin åbenhjertighed og humor. Puk Qvortrup er oprindeligt uddannet journalist fra Aarhus Universitet og beskæftiger sig i sit journalistiske virke med litteraturen og portrættet som genre.

Foredrag af Puk Qvortrup:

Foredrag 1: Om sorg og kærlighed
Med udgangspunkt i romanen Ind i en stjerne, fortæller Qvortrup om at miste sin mand og stå alene med en 2-årig og et barn mere på vej. Om knusende sorg, men også om kærligheden til de to børn og en vilje til livet og tro på håbet.

Foredrag 2: Om sammenbragte familier
At skabe en sammenbragt familie er et komplekst emne, der kræver mange nuancer. Qvortrup fortæller om sin egen erfaring med at være enlig mor og forelske sig på ny – og trækker paralleller til romanen Mand og barn.

Foredrag 3: Om sit forfatterskab
Qvortrup fortæller om sit forfatterskab og om hendes meget forskellige skriveprocesser med de to romaner: Hvordan skriften først var en vej ud af smerten – og hvordan den sidenhen blev et frirum og et sted, der var sjovt at være.

Foredrag med Puk Qvortrup booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

OBS: Ved brug af foto skal fotograf Les Kaner nævnes.

Tilbage til forsiden.

Vores nyhedsbrev

1-2 gange om måneden udsender vi et nyhedsbrev der indeholder aktuelle tilbud, nye forfattere, foredragsholdere, musikere, underholdere m.m.

Om Arte Booking

Siden 1946 har ARTE Booking formidlet foredrag, foredragsholdere, underholdning, stand-up komikere og musik.

Ring til os på 3848 1400 eller send en mail til booking@artebooking.dk. Vi tilbyder hurtig og professionel formidling. Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde den rette person til jeres næste arrangement.

Skriv til os via formular