Preben Nyborg Madsen

Preben Nyborg Madsen foredrag: Den lykkelige tid som hjemløs Flest tror at hjemløshed er verdens undergang og en stor…

Læs mere
Book Preben

Preben Nyborg Madsen foredrag:

Den lykkelige tid som hjemløs

Flest tror at hjemløshed er verdens undergang og en stor ulykke. Den fordom hamrer journalist Preben Nyborg Madsen en pæl igennem.

Siden jeg blev hjemløs for 12 år siden har jeg oplevet den bedste periode i mit liv”, siger den 65-årige, som vil leve som hjemløs til han dør.

Han bestemte sig hurtigt for at bruge sin situation til at komme ud i Europa og opleve andre kulturer og møde mennesker under andre forhold end det danske. Når han opholder sig i Danmark er hans bopæl på forsorgshjemmene.

“Men et halvt år af gangen er jeg i udlandet. Det har været som et eventyr at kunne flyve billigt rundt til de mange spændende destinationer i Europa”, siger han.

Som journalist rejste han verden rundt til hotspots for blandt andet Politiken og Aktuelt, men livet som hjemløs er bedre og giver mere mening.

Book Preben Nyborg Madsen og hør overraskende foredrag om “den lykkelige tid som hjemløs”.

OBS: Ved brug af foto, skal fotograf Jan Nielsen nævnes.

Foredrag med Preben Nyborg Madsen booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Tilbage til forsiden.

Vores nyhedsbrev

1-2 gange om måneden udsender vi et nyhedsbrev der indeholder aktuelle tilbud, nye forfattere, foredragsholdere, musikere, underholdere m.m.

Om Arte Booking

Siden 1946 har ARTE Booking formidlet foredrag, foredragsholdere, underholdning, stand-up komikere og musik.

Ring til os på 3848 1400 eller send en mail til booking@artebooking.dk. Vi tilbyder hurtig og professionel formidling. Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde den rette person til jeres næste arrangement.

Skriv til os via formular