Poul Erik Rasmussen

Poul Erik Rasmussen

Foredrag af Poul-Erik Rasmussen:

Godhavn
Poul-Erik var i 60´erne anbragt på børnehjemmet Godhavn i Nordsjælland og står i dag i spidsen for mange af de tidligere anbragte som staten anbragte uden for hjemmet og så glemte alt om. Det bevirkede at de stedlige ledere på hjemmene kunne udnytte os børn både seksuelt, medicinske forsøgsdyr og børnearbejde. Vi kæmper i dag på 13 år, for at få staten til at erkende de svigtede deres tilsynspligt.

Poul-Erik Rasmussen holder foredrag om hans egen anbringelse og hvad det har haft af konsekvenser senere i livet. Han kommer også ind på hvad bogen “Drengen fra Godhavn” og filmen “Der kommer en dag” har betydet for kampen om undskyldningen. Han vil også fortælle om foreningens nuværende kamp for at holde øje med hvad der sker med de børn som i dag tages i varetægt af staten.

Foredraget varer ca- 2 x 45 min. men er åben for forslag.

Poul-Erik Rasmussen kan tage Peer Balken med for et ekstra honorar på kr. 1.000,-.

Peer BalkenPeer har i hele sin barn/ungdom været anbragt på utallige institutioner pga. forældre der ikke fungerede. Han var allerede stiknarkoman da han forlod Godhavn i 70´erne. Det stoppede siden og han blev en af landevejens drenge med masser af misbrug. Pludselig gik det op for ham at han jo egentlig elskede livet og mod alle ods, har Peer nu i flere år været klin og bruger meget af sin tid på fortælle folk hvordan hans liv har formet sig når man lever uden for samfundet.

Foredrag med Poul-Erik Rasmussen booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Tilbage til forsiden.

Del denne side på:
Til toppen