Michael Kristiansen og Peter Mogensen.

Peter Mogensen og Michael Kristiansen

Michael Kristiansen og Peter Mogensen har begge været med helt inde i det politiske maskinrum på Christiansborg, og de…

Læs mere
Book Peter

Michael Kristiansen og Peter Mogensen har begge været med helt inde i det politiske maskinrum på Christiansborg, og de har forsat fingeren på den politiske puls.

Mogensen og Kristiansen holder et medrivende og humoristiske foredrag med stort overblik over den aktuelle politiske situation.

Som altid er deres foredrag underholdende, skarpe og aktuelle, og bygger på deres store indsigt i den politiske- og mediemæssige verden.

Fra maskinrummet (bog udkommet den 28.10.20)

Peter Mogensen og Michael Kristiansen er ikke mindst kendt for deres ugentlige optrædener i det populære program “Tirsdagsanalysen” på TV2 News.

Begge har været politisk rådgiver for en statsminister, henholdsvis Poul Nyrup Rasmussen og Anders Fogh Rasmussen, og deres indsigt i det inderste maskinrum på Christiansborg er formidabel.

Nu lukker de to insidere for første gang op til hele maskinrummet, fortæller om egne erfaringer, sejre og knap så heldige øjeblikke – og giver deres personlige gennemgang af de seneste 40 år i dansk politik. Med karakteristikker af både statsministre og vigtige oppositionsledere.

Mogensen og Kristiansen er ikke altid enige i deres vurderinger, og det bidrager til bogens underholdende dynamik.

Fra maskinrummet er endvidere fyldt med statistik, forudsigelser, forklaringer af politiske begreber og meget mere, hvilket også gør bogen til en slags håndbog i dansk politik.

Bogen er skrevet i samarbejde med forfatter og journalist Jonas Nyrup.

Foredrag med Michael Kristiansen og Peter Mogensen booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Vores nyhedsbrev

1-2 gange om måneden udsender vi et nyhedsbrev der indeholder aktuelle tilbud, nye forfattere, foredragsholdere, musikere, underholdere m.m.

Om Arte Booking

Siden 1946 har ARTE Booking formidlet foredrag, foredragsholdere, underholdning, stand-up komikere og musik.

Ring til os på 3848 1400 eller send en mail til booking@artebooking.dk. Vi tilbyder hurtig og professionel formidling. Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde den rette person til jeres næste arrangement.

Skriv til os via formular