Peter Møller

Peter Møller

I 2013 blev Peter Møller som 62-årige ramt af modermærkekræft. Det ændrede – som ved alle andre i samme…

Læs mere
Book Peter

I 2013 blev Peter Møller som 62-årige ramt af modermærkekræft. Det ændrede – som ved alle andre i samme situation – hans liv 180 grader. Efter nødvendige operationer, behandlinger og start på årelange kontroller, blev en gammel drengedrøm hevet frem fra gemmerne. Nu skulle en vanvittig idé om at cykle på tværs af USA udleves!

Foredrag af Peter Møller:

3 spændende, overraskende, sjove, livsbekræftende, festlige, medrivende og meget forskellige foredrag med foredragsholder Peter Møller!

Foredrag 1: MINE 10 ÅR I SHOWBIZZ

Foredrag med historier, anekdoter og oplevelser fra 70’erne. Fra Dansktop til international Rock. Fra den danske musikscene vil der være historier og musikbidder med bl.a. Four Jacks, Otto Brandenburg, John Mogensen, Poul Rudi, Keld Heick, Kansas City Stompers, Tommy Seebach, Flair, Jørgen Ryg, Sir Henry & His Butlers og Cæsar. Fra den udenlandske scene er der historier om bl.a. Deep Purple, Sir Paul McCartney, George Harrison, ABBA, Jethro Tull, Creedence Clearwater Revival, Tina Turner, War, Sir Cliff Richard, Hank Marvin, Diana Ross, Fumble, Don McLean og B B King.

Arrangørerne fra Ældre Sagen i Ishøj skrev: ”Peter Møller er inviteret for at underholde 80 medlemmer, hvor de fleste der deltog, havde ondt af dem der ikke oplevede Peters fantastiske foredrag. På foto herover ser vi Peter hele to gange. Nederst til højre i dag, og på den store skærm sammen med bl.a. Tommy Seebach i 1973. Med spændende anekdoter fortalte Peter om mange af de kendte han havde været sammen med, bl.a. en lang række dansktopkunstnere, Sir Cliff Richard, Dania Roos, Abba, Sir Paul McCartney, og sådan blev han ved. Vi har sjældent tidligere fået så meget ros for vores foredrag.”

Foredrag 2: FRA KRÆFTSYG TIL EKSTREMIDRÆT

Dette er mit mest sete foredrag! Det er et både spændende, alvorligt, muntert, givende og underholdende foredrag om udfordringerne med at gennemleve en alvorlig sygdom, komme styrket ud på ”den anden side”, og udleve en vild drengedrøm om at cykle på tværs af USA! Et foredrag jeg nu har holdt mere end 110 gange i Danmark, og et par gange i USA!

Foredraget er bl.a. ment som inspiration til hvordan man kan give sig selv udfordringer, få uforglemmelige oplevelser og minder, nå sine mål trods sygdom eller modgang, og det hele er krydret med spændende beretninger, anekdoter, billeder og videoer fra turen tværs over USA.

Kommentarer fra nogle af disse foredrag: ”Et meget fint og livsbekræftende foredrag.” ”En god blanding af humor og alvor.” ”Gode opfordringer til os.” ”Superspændende og inspirerende foredrag.” ”Tak for et supergodt foredrag!” ”Det sad lige i skabet.” ”En fysisk og mental kraftpræstation.” ”Man kan meget hvis man vil.” ”Kan helt klart anbefale dit foredrag.” ”Interessant, rørende og inspirerende foredrag.” ”Lev livet og tag det alvorligt.”

Foredrag 3: TVÆRS OVER USA PÅ CYKEL SOM – 65-ÅRIG

Hvorfor? Fordi jeg mente jeg kunne, og det skulle bevises! Dette foredrag er et udspring af mit foredrag ”Fra kræftsyg til ekstremidræt”, men det er helt uden sygdom, uden corona, uden cancer, bare om en fantastisk cykeltur, krydret med historier og anekdoter, fra planlægningen, fra selve turen og om USA. Jeg kørte turen da der var valgkamp mellem Hillary Clinton og Donald Trump. Det gav også nogle spændende udfordringer. Foredraget er krydret med både fotos, videoer og effekter fra turen!

Foredrag med Peter Møller booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Tilbage til forsiden.

Vores nyhedsbrev

1-2 gange om måneden udsender vi et nyhedsbrev der indeholder aktuelle tilbud, nye forfattere, foredragsholdere, musikere, underholdere m.m.

Om Arte Booking

Siden 1946 har ARTE Booking formidlet foredrag, foredragsholdere, underholdning, stand-up komikere og musik.

Ring til os på 3848 1400 eller send en mail til booking@artebooking.dk. Vi tilbyder hurtig og professionel formidling. Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde den rette person til jeres næste arrangement.

Skriv til os via formular