Peter Aalbæk Jensen

Peter Aalbæk Jensen

Filmkøbmand, producer, direktør og navnlig SÆLGER med stort “S!”

Peter Aalbæk Jensen har en mening – og som regel en markant én af slagsen – om stort set alt. Han taler meget, han smiler meget, han provokerer meget – og han er meget underholdende at høre på.

Peter Aalbæk Jensen om ledelse:
“Lad være med at lytte til dem, der giver dig gode råd. Du ender bare med at kopiere andre og mister fornemmelsen for det, du selv er god til”.

Peter Aalbæk Jensen om økonomi:
“Jeg er fuldstændig umulig til penge og økonomi. Jeg kan ikke gange eller dividere eller regne med procenter. Jeg er bare god til mennesker”.

Peter Aalbæk Jensen om salg:
“Du kan godt sidde med et Excel-regneark og en lærebog fra Niels Brock, men det gør dig ikke til en bedre sælger. At handle er et møde mellem mennesker.

Der findes ikke noget standardforedrag af Peter Aalbæk Jensen. Men hør ham tale om film, om ledelse, om kultur, om salg, om at opføre sig ordentligt, om vigtigheden af at have det sjovt osv. osv.

Teknik: En mikrofon er tilstrækkeligt
Varighed: Som det passer til programmet

PETER AALBÆK JENSEN – INFO-BOX:
Det stod ikke skrevet i kortene, at præstesønnen Peter Aalbæk Jensen skulle ende som direktør og medejer af et filmselskab med 135 medarbejdere. Men i 1992 blev samarbejdet med Lars von Trier til det succesfulde filmselskab.

Foredrag med Peter Aalbæk Jensen booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Tilbage til forsiden.

Del denne side på:
Til toppen